3.4.11

Αντί απαντήσεων, νέες απειλές από τον υπουργό Express Service!...


Με σπασμωδικές κινήσεις αντιδρά ο υπουργός Express Service! Μετά την απόφαση - κόλαφο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που ακύρωσε την απόπειρα φίμωσής μας, την οποία κατέβαλε ο εκλεκτός του μεγαλοφειλέτης του Δημοσίου κ. Γιάννης Ραπτόπουλος, ο υπουργός Οικονομικών, αντί... ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ, ως ώφειλε ως πολιτικός άνδρας, στις νέες αποκαλύψεις που δημοσιεύονται στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί, επανέρχεται στη γνωστή μέθοδο περί δήθεν απειλών, βαφτίζοντας μάλιστα ως ...προσπάθεια εκφοβισμού (!) την δημοσιογραφική έρευνα!!!

Ο υπουργός Οικονομικών, με τη νέα του αυτή δήλωση, φαίνεται να μην επιδεικνύει οποιονδήποτε σεβασμό προς την δικαστική απόφαση, η οποία έκρινε αυτό που παγκοσμίως προστατεύεται από το Νόμο και τις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Συνθήκες: ΄Ότι ο έλεγχος της δημόσιας εξουσίας είναι η αναγνωρισμένη αποστολή του Τύπου και πως η ελευθερία της έκφρασης και η δημοσιογραφική έρευνα απαγορεύεται να φιμώνονται από οποιονδήποτε ! Και αντιλαμβανόμενος το πόσο, πλέον, και ο ίδιος έχει εκτεθεί - ο μεγαλοφειλέτης του Δημοσίου χρησιμοποίησε ως μόνα επιχειρήματα υπέρ του στο δικαστήριο τις επιστολές του ίδιου του υπουργού Οικονομικών (!) – αντί να δώσει απαντήσεις επί της ουσίας του θέματος, χρησιμοποιεί ως διέξοδο το να μας απειλεί ο ίδιος απευθείας.

Ίσως πιστεύει ο υπουργός Οικονομικών ότι μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός από τον μεγαλοφειλέτη του Δημοσίου στην προσπάθεια φίμωσης της εφημερίδας μας και ότι η Δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει τον ίδιο με διαφορετικό τρόπο.

Η αλήθεια θα λάμψει, ο κ. Παπακωνσταντίνου πρέπει να το αντιληφθεί αυτό.

Ιδού η ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών, αντί απάντησης στη νέα αποκάλυψη περι του ότι ο mr. Express Service, τον οποίο ο ίδιος μεταχειρίζεται ευνοϊκά, χρωστά ΚΑΙ 133 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ;

"Η προσπάθεια εκφοβισμού συνεχίζεται.

Δεν πρόκειται όμως να σταματήσει την έρευνα που ήδη διενεργείται από το ΣΔΟΕ, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας για τον κ. Αναστασιάδη, ούτε τις όποιες σχετικές ενέργειες αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, το Υπουργείο Οικονομικών θα τα διαβιβάσει μαζί με το σύνολο του σχετικού φακέλου στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη."
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: