30.4.11

offstage...


Οι φόβοι επαληθεύτηκαν πολύ νωρίτερα. Ο άνθρωπος που μας έκανε- τουλάχιστον κάποιους από εμάς- να χαμογελάμε, τώρα πλέον προκαλεί αμηχανία ή μάλλον σχεδόν αηδία. Η σαχλαμάρα έγινε σημαία του, το χιούμορ του και ο ... αυτοσαρκασμός του σκηνοθετήθηκαν άκομψα προς τέρψιν των πεινασμένων καναλιών και τηλεθεατών και ο ίδιος κατήντησε καρικατούρα του εαυτού του. Κρίμα που ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν κατάφερε να προστατεύσει τον εαυτό του. Μόλις μυρίστηκε η παραγωγή ότι «πουλάει» έσπευσε να τον ξεζουμίσει.

Η φωτογραφία άλλωστε όπου παριστάνει τον τσολιά σε ακόμη μία απόπειρα αυτογελοιοποίησής του μιλάει από μόνη της. Επεσαν πάνω του τα τηλεοπτικά κοράκια μόλις μυρίστηκαν «κρέας». Γιατί πόσο ενδιαφέρουσα να είναι η συμμετοχή της Τσουρή, του Μαρτάκη ή του Γερολυμάτου στο «Dancing with the stars»; Πόση προβολή της Ελεονώρας Μελέτη να αντέξεις; Και πόσες μεταμορφώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια να σε εκπλήξουν; Παρεμπιπτόντως, η τελευταία γιατί δεν δοκιμάζει ένα βράδυ να ντυθεί ο εαυτός της; Πολύ πιο ενδιαφέρον θα ήταν και σίγουρα πολύ πιο καλαίσθητο από τη στυλιστική παράκρουση που βομβαρδίζει κάθε Κυριακή τις οθόνες μας.

Ιδιαίτερη η παρουσία της νεαρής Μαίρης Συνατσάκη. Δροσερή, χαριτωμένη, με ενδιαφέρουσα αισθητική και αέρα νιάτου, δίχως δήθεν και έπαρση ή υστερία. Αυτό που λείπει, δηλαδή, από την ελληνική τηλεόραση.

Αμήχανη, μαγκωμένη, αγχωμένη από την παρουσία του παρουσιαστικού διδύμου τού «10 με 1 μαζί» και προβλέψιμη. Οσες τηλεοπτικές ζώνες κι αν αλλάξει η Ευγενία Μανωλίδου, η πραγματικότητα θα παραμείνει η ίδια. Στην παρούσα φάση και με τη συγκεκριμένη συνταγή δεν τραβάει. Ας το καταλάβει και η ίδια...

Δεν υπάρχει λόγος να εξαντλείται η αυστηρότητα σε έναν άντρα που έγινε πατέρας. Λογικό να συγκινείται και να παραληρεί μπροστά σε εικόνες και ακούσματα. Δικαιολογημένος ο Γιώργος Λιάγκας. Και ανθρώπινος. Να τους ζήσει ο μπέμπης.

Ανακουφιστικό να βλέπεις έναν άνθρωπο που πέρασε μια τόσο μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του να επιστρέφει στη θέση του. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, εκτός από καλό παιδί και ευχάριστος άνθρωπος, είναι και συνεργάτης ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των περισσοτέρων. Σιδερένιος.

Η Ρούλα Κορομηλά μάλλον πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στην Αρτα και στα Γιάννενα. Και της άρεσαν τόσο πολύ που τα πήρε μαζί της στο στούντιο την περασμένη Κυριακή.Δεν εξηγείται αλλιώς...

Ωραίο, καλοδουλεμένο, γεμάτο γεύσεις, εμπειρίες και αρώματα το εξαιρετικό βιβλίο του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Τίτλος του, «64 εδώδιμα». Καλή όρεξη και καλοτάξιδο.

Ερχεται το καλοκαίρι, θα πήξουμε στο σολάριουμ. Το οποίο σε συνδυασμό με τη λεύκανση της οδοντοστοιχίας είναι η εγγύηση για το απόλυτο τηλεοπτικό θρίλερ! Να σκάσει και λίγο το χειλάκι μας...
ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: