10.5.11

Κινητοποίηση των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ (πλατεία Καραϊσκάκη) στις 11 το πρωί και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών θα πραγματοποιήσουν οι ... εργαζόμενοι στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, με αίτημα την απόσυρση της προωθούμενης νομοθετικής ρύθμισης για το 40ωρο στο Δημόσιο.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της χώρας υπολειτουργούν από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής μέχρι και την Τετάρτη, καθώς το μόνιμο προσωπικό τους έχει προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στην αύξηση του ωραρίου εργασία στο Δημόσιο.

Αύριο, Τετάρτη, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανεργατική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.

Στις 10:30 το πρωί, οι υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (πλατεία Καραϊσκάκη) και από εκεί θα κάνουν πορεία προς το Πεδίον του Άρεως όπου έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πανεργατικό συλλαλητήριο.
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: