24.5.11

Διαμαρτυρία Δημαρά με πανό έξω από τη Βουλή...


Αναρτώντας πανό στο περιστύλιο της Βουλής εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων οι ανεξάρτητοι βουλευτές και ιδρυτικά στελέχη του «Πανελληνίου Άρματος Πολιτών», Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου. Οι δύο βουλευτές διαμαρτύρονται επίσης για το... γεγονός ότι ο πρωθυπουργός απέκλεισε τον Γιάννη Δημαρά από τις σημερινές επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Σε γραπτή τους δήλωση κατηγορούν τον πρωθυπουργό ότι «συμπεριφερόμενος σαν Λουδοβίκος καλεί στο μέγαρο Μαξίμου, να ενημερώσει και να ακούσει απόψεις, πολιτικούς φορείς και αρχηγούς α-λα-καρτ" και «διακρίνει τα νόμιμα κόμματα σε 'πράσινους' και 'βένετους', σε αριστερούς και μη αρεστούς».

Σημειώνεται ότι ο Γ. Παπανδρέου θα δεχτεί και τους Ντόρα Σαμαρά και Φώτη Κουβέλη, παρά το γεγονός ότι είχαν εκλεγεί στο Κοινοβούλιο με τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα και όχι με τη Δημοκρατική Συμμαχία και τη Δημοκρατική Αριστερά. Αντιθέτως, δε θα δεχτεί εκπρόσωπο των Οικολόγων Πρασίνων, οι οποίοι δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή αλλά στο Ευρωκοινοβούλιο.

Οι αστυνομικοί της Βουλής, με επικεφαλής τον φρούραρχο, κατέβασαν το πανό από την είσοδο του Κοινοβουλίου, που βρίσκεται στην πλευρά του άγνωστου στρατιώτη.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: