2.6.11

"Αντάρτικο" στο ΠΑΣΟΚ από 20...


Κινητικότητα στο κυβερνών κόμμα προκαλεί η επικείμενη κατάθεση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή. Ομάδα βουλευτών της συμπολίτευσης εξετάζει το ενδεχόμενο να ... στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό, με την οποία θα ζητάει αναλυτική ενημέρωση, συζήτηση επί του θέματος πριν αυτό φτάσει στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου, αλλά και πλήρη απολογισμό όσων έχουν γίνει έως σήμερα.
Την πληροφορία επιβεβαιώσε ο βουλευτής του κόμματος, Π. Κουρουμπλής, που σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5" έκανε λόγο για προβληματισμούς που εκφράζουν οι συνάδελφοί του και δήλωσε ότι η σύνταξη της επιστολής αποτελεί πρωτοβουλία στο πλαίσιο της λειτουργίας των δημοκρατικών διαδικασιών.

Έκανε λόγο για την ανάγκη μιας πίεσης «δημιουργικής αναταραχής», τονίζοντας πως «κάθε βουλευτής έχει τις δικές του αγωνίες […] δεν είμαστε ένας λόχος. Θέλουμε διευκρινίσεις».

«Δεν είναι αυτονόητο ότι αν κατατεθεί το μεσοπρόθεσμο απευθείας στη Βουλή θα υπάρξουν προβλήματα;» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Τετάρτη, ομάδα που αποτελείτο από περίπου 20 βουλευτές επιχείρησε να συντάξει επιστολή με σκοπό να την αποστείλει στον Γ. Παπανδρέου. Ωστόσο ύστερα και από παρέμβαση του προεδρείου της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ δεν υπήρξε -προς το παρόν- συνέχεια, ενώ ορισμένοι από τους βουλευτές της ομάδας φέρονται να έχουν ανακρούσει πρύμναν.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: