11.6.11

Νίκη με 3-7 και άλλο ενα ΝΤΑΜΠΛ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!...


Πήραν το πέμπτο τους συνεχόμενο νταμπλ, το 12ο τους πρωτάθλημα σε 13 χρόνια, το 16ο μετά το 1992 και τον 26ο συνολικά! Τα καμάρια του... συλλόγου, τα καμάρια του πόλο, τα καμάρια που, αν και απλήρωτοι, φέρνουν δάκρυα στα μάτια κάθε αγνού Ολυμπιακού με τον ηρωισμό τους!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Η εικόνα του αγώνα

Κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης, στο ανοικτό κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο Ανδρών, ο Θρύλος δεν είχε πρόβλημα και σήκωσε την κούπα μπροστά στον πύρινο του κόσμο

Γιώργος Ντόσκας εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω στην πρώτη επίθεση του Θρύλου και άνοιξε το σκορ και ο Μυλωνάκης ντούμπλαρε τα τέρματα των πρωταθλητών πριν κλείσει το δίλεπτο.

Και πάλι στον παίκτη παραπάνω, ο Δελακάς από κοντά δεν αστόχησε: 0-3 ο Θρύλος και το 5ο συνεχόμενο νταμπλ είχε “κλειδώσει”!

Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 3-1, αλλά ένα λεπτό πριν από τη λήξη της περιόδου, ο συνδυασμός Σχίζα-Ντόσκα και το ιδανικό τελείωμα από τον Αφρουδάκη έφερε το 1-4 .

Με το ξεκίνημα της 2η περιόδου, ο Βουλγαράκης μείωσε σε 2-4 για τη Βουλιαγμένη στον παίκτη παραπάνω.

Έπρεπε να φτάσουμε στα τελευταία δευτερόλεπτα του οκταλέπτου, για να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός για 3η φορά τον παίκτη παραπάνω (σε τέσσερις μέχρι τότε περιπτώσεις) και να κάνει το 2-5 με τον Φουντούλη!

Στην τρίτη περίοδο ο Φουντούλης, ξανά στον παίκτη παραπάνω σκόραρε για το 2-6 και στη συνέχεια, ο Δεληγιάννης έπιασε το πέναλτι της Βουλιαγμένης και το πάρτι στην κερκίδα γινόταν ολοένα και πιο έντονο!

Ο Βλαχόπουλος μείωσε για το 3-6, αλλά ο τίτλος είχε καταλήξει στα χέρια των Πειραιωτών.

1.35 πριν το τέλος του 3ου οκταλέπτου, ο Ντόσκας με πέναλτι έφτασε τα δύο προσωπικά γκολ και έκανε το 3-7, με τον ερυθρόλευκο” λαό να τραγουδά τον ύμνο της ομάδας!

Με 8 λεπτά να απομένουν πριν απο την απονομή, ο Ολυμπιακός έκανε…συντήρηση στα χέρια για να σηκώσει την ΚΟΥΠΑ!

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-1, 1-2, 0-0
olympiacos24

Δεν υπάρχουν σχόλια: