24.6.11

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο...


Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών αφίχθη πριν από λίγα λεπτά ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Περγάμου κ. Ιωάννη και τον Μητροπολίτη Ίμβρου κ. Κύριλλο.

Ο... Οικουμενικός Πατριάρχης έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο της Αρχιεπισκοπής, από τον Πρωτοσύγκελο Αρχιμ. Γαβριήλ Παπανικολάου και τον Διευθυντή του Γραφείου του Αρχιεπισκόπου, Αρχιμ. Χρυσόστομο Παπαθανασίου και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Αρχιμ. Μάρκος Βασιλάκης.

Εν συνεχεία τον Πατριάρχη υποδέχθηκαν οι Μητροπολίτες Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος, ο Ελασσώνος κ. Βασίλειος, Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, Ιλίου κ. Αθηναγόρας και Κηφισίας κ. Κύριλλος.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας εν συνεχεία έγινε δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: «Μακαριώτατε, σας εύχομαι περαστικά και από κοντά».

Να αναφερθεί ότι αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου, όπου ο Πατριάρχης του πρόσφερε ένα αναμνηστικό δώρο.

Αυτή την ώρα στην αίθουσα του Θρόνου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, παραθέτει γεύμα προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη.
romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: