30.6.11

«Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι δεν θα πετύχει τους στόχους της» λέει η Ντ. Μπακογιάννη...


Η κυβέρνηση αυτάρεσκα ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέψει την κατάρρευση της Ελλάδας, αν και ξέρει ότι δεν θα πετύχουν οι στόχοι ούτε οι αριθμοί του Μεσοπρόθεσμου, δήλωσε την Πέμπτη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατά την συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου στη Βουλή. Εκτίμησε μάλιστα ότι με...

τον εφαρμοστικό η χώρα μπαίνει σε μεγαλύτερη κρίση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε και στη ΝΔ, λέγοντας ότι ο κ. Σαμαράς προσήλθε και αφού έκανε προσπάθεια να τα μπαλώσει προς το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, από το οποίο δέχτηκε επικρίσεις, προανήγγειλε ότι θα επαναδιαπραγματευτεί με την τρόικα, η οποία ωστόσο είπε πως με τις προτάσεις της ΝΔ θα πήγαινε το έλλειμμα 15%.

«Θα δώσουμε τη μάχη μας για την στήριξη της ελληνικής Οικονομίας κι οφείλουμε να την δώσουμε γιατί αλλιώς στη Βουλή την επόμενη φορά η ένταση που ζήσαμε σήμερα θα είναι επί εκατό» είπε η κ. Μπακογιάννη.

Αναφερόμενη στα επεισόδια της Τετάρτης εξέφρασε την λύπη της για το γεγονός ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έκανε καμία αναφορά στα όσα συνέβησαν στα Χανιά, όπου καταστράφηκαν τα γραφεία βουλευτών από μια ομάδα 600 ανθρώπων.

«Αυτοί είναι γνωστοί και τους ξέρει η ΕΛ.ΑΣ.» είπε η κ. Μπακογιάννη και ζήτησε από τον κ. Παπουτσή να προχωρήσει σε συλλήψεις στα Χανιά και να και πει ποιον υπηρετούν οι δράστες.

Τα επεισόδια στα Χανιά καταδίκασε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: