18.7.11

Στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 ο Χρηστος Φερεντίνος...


Για την πρωινή διευρυμένη ζώνη του ΑΝΤ1, την πρόταση να είναι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα, μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Σχολιάζοντας την ... πρόταση που δέχτηκε για το πρωινό του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι «το συζητάμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχει πέσει μια κουβέντα και θα δούμε. Φεύγω για λίγο διακοπές και επιστρέφω να το συζητήσουμε».

Ο παρουσιαστής, αποκάλυψε ότι το σκέφτεται και ότι είναι θετικός «δεν γίνεται τίποτα με το ζόρι. Αν δεν μ΄άρεσε, θα το είχα σταματήσει. Δεν θα είχε ενδιαφέρον».

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν προβληματίζεται κιόλας: «Σε οποιαδήποτε συνεργασία θα έμπαινε προβληματισμός. Δεν μπορείς σε μια καθημερινή ανταγωνιστική ζώνη να πεις ότι “πάμε”, χωρίς άγνοια κινδύνου. Σε ο,τι κάνω θέλω να υπάρχει σκέψη και να το κάνω με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Αυτό που θα τον ενδιέφερε να κάνει στην τηλεόραση είναι μια εκπομπή που να ασχολείται με την επικαιρότητα. Άλλωστε κατά την άποψη του, «η ψυχαγωγία δεν μπορεί πια να αποσπαστεί από την επικαιρότητα και την ενημέρωση».

Όσο για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Παπαδάκη που ίσως του χρόνου τους δούμε ντουέτο στην πρωινή διευρυμένη ζώνη; Αποκάλυψε ότι «οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Τον εκτιμώ και τον συμπαθώ ιδιαίτερα και αυτό ήταν το βασικό αυτής της ένωσης».
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: