22.7.11

Φυτεία … Μαμούθ – 1.000 χασισοδεντρα ύψους ….3 μέτρων !...


Θα «Ντουμάνιαζαν » την Δυτική Ελλάδα !...
Ένας 52χρονος από την Γαστούνη και ένας 38χρονος από τα Λεχαινά ήσαν οι καλλιεργητές της δάσους με χασίς που εντόπισαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Αγρινίου κοντά στα Λουτρά Τρύφου στο ορεινό Ξηρόμερο. Αναζητούνται άλλοι τρεις αλλοδαποί συνεργάτες τους.
Οι...
αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου δεν πίστευαν στα μάτια τους από το θέαμα που αντίκρισαν, όταν βρέθηκαν μπροστά σε ένα δάσος χασίς που είχε τουλάχιστον 1000 δέντρα ύψους από 2.50 έως και 3 μέτρα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν και στην κατάσχεση 50 κιλών χασίς σε φούντα και ενός καλάσνικοφ.
Η επιχείρηση της σύλληψης
Οι Αστυνομικοί από καιρό παρακολουθούσαν τη φυτεία, η οποία ξεπερνά σε έκταση τα 9 στρέμματα, και χθες στις 4 τα ξημερώματα, μετά από οργανωμένη επέμβαση, συνέλαβαν δύο από τα πέντε άτομα, τα οποία καλλιεργούσαν και φύλαγαν νυχθημερόν τα 1000 περίπου δενδρύλλια ινδικής κάνναβης.
Η περιοχή βρίσκεται σε δύσβατο σημείο μέσα στο δάσος, όπου ήταν αδύνατο να τη διακρίνει κανείς, ακόμα και από ελικόπτερο.
Καλλιεργούσαν και... ζαρζαβατικά!
Το εντυπωσιακό είναι ότι πρόκειται για μια οργανωμένη δουλειά, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν μια πλήρη οργάνωση μόνιμης διαβίωσης, όπως ψυγείο, κουζίνα και μαγειρικά σκεύη, κονσέρβες, σκηνές, κρεβάτια. Επίσης εκτός από το χασίς καλλιεργούσαν και ζαρζαβατικά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Επίσης βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και δυο γεμιστήρες καθώς και άλλα 50 κιλά αποξηραμένης ινδικής κάνναβης.
http://newsmessinia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: