7.7.11

Ακόμα 15 άτομα στη φυλακή για τα στημένα στην Τουρκία...


Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η διαδικασία της απολογίας των κατηγορούμενων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Τουρκία. Ακόμα 15 άτομα προφυλακίστηκαν και έφτασαν τα 22 συνολικά, ενώ σήμερα αναμένεται να... περάσουν από τον ανακριτή και οι τελευταίοι κατηγορούμενοι (61 συνολικά).
Μεταξύ των προφυλακιστέων είναι δύο ακόμη διοικητικά στελέχη της «Φενέρ», ο Σεκί Μοστούρογλου και ο Ιλχάν Εκσίογλου, ο τεχνικός διευθυντής της Εσκίσεχιρσπορ Μπουλέντ Ουιγκούν και ο πρόεδρος της Σίβασπορ Μετσνούν Οντιακμάζ, ενώ ελεύθεροι με όρους έχουν αφεθεί συνολικά 27 κατηγορούμενοι. Ακόμα δεν έχει απολογηθεί ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ Αζίζ Γιλντιρίμ, που εξακολουθεί να έχει προβλήματα με την υγεία του. Αναλυτικά, οι 22 που κρίθηκαν προφυλακιστέοι:

► Αμπντουραχμάν Γιακούτ
► Ματούρε Πεκέρ
► Χαλντούν Σένμακ
► Ταλάτ Εμρέ Κοτσάκ
► Κοσκούν Τσαλίκ
► Χακάν Ομέρ
► Ουλκού Καραχμέτ
►Σεκί Μοστούρογλου
►Ιλχάν Εκσίογλου
►Μπουλέντ Ουιγκούν
►Μετσνούν Οντιακμάζ
►Ουμίτ Καράν
►Κορτσάν Τσελικάι
►Τσεμίλ Τουράν
►Αλί Κιραντλί
►Μπουλέντ Ιστσέν
►Ταμέρ Γελκοβάν
►Σαμί Ντιντς
►Γιουσούφ Ταρτσινλί
►Αμπντουλάχ Μπασόκ
►Αχμέτ Τσέλεμπι
►Μεχμέτ Γενίτσε

Από κει και πέρα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα, η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε πως συνολικά 19 παιχνίδια της περσινής περιόδου σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία ήταν στημένα. Μάλιστα, παρουσίασε φωτογραφίες και βίντεο που τεκμηριώνουν τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς. Εξάλλου, ελάχιστοι κατηγορούμενοι έχουν διαψεύσει τα επιχειρήματα του ανακριτή…
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: