23.7.11

Έτσι θα είναι το πρωινό του ΑΝΤ1!...




Από το Καστελόριζο στην Αθήνα σε ταξίδι express. Ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει μια μικρή ανάπαυλα από τις διακοπές του προκειμένου να έχει μια πρώτη άτυπη συνάντηση με... στελέχη του ANT1 για την εκπομπή-μαμούθ που σχεδιάζεται στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα καθώς η πρεμιέρα της νέας εκπομπής προγραμματίζεται για τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο έμπειρος δημοσιογράφος θέλει να συζητήσει με τους ιθύνοντες κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες της συγκεκριμένης ζώνης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο κανάλι και θα θέσει τις απόψεις αλλά
και τους προβληματισμούς του για τη διευρυμένη πρωινή ζώνη.
Ο πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, όπως μαθαίνουμε, θέλει παράλληλα να διασφαλίσει και τις θέσεις των στενών συνεργατών του που για 20 χρόνια είναι στο πλευρό του στη μάχη της ενημέρωσης.
Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει αποφασίσει ο «παλιός» της ενημέρωσης να κρατά το τρίωρο 7.00-10.00, το οποίο θα είναι γεμάτο από ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις και σχόλια. Δηλαδή ό,τι συνέβαινε και στο «Καλημέρα Ελλάδα», ωστόσο με άλλους ρυθμούς και αρκετά φρέσκα πρόσωπα. Και ενώ το πρώτο κομμάτι της εκπομπής έχει «κλειδώσει», μετέωρο παραμένει το δεύτερο στο οποίο θα εισέλθει και το κομμάτι της ψυχαγωγίας.
Για το 10.00-12.00 ή το 10.00-1.00 επικρατέστερος θεωρείται ο Χρήστος Φερεντίνος, που στη συγκεκριμένη συνάντηση δεν θα παρευρεθεί καθώς βρίσκεται με την οικογένειά του στην Αγγλία. Ο παρουσιαστής, όπως πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει, συνομιλεί με το κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο ακόμα δεν έχει επέλθει η οριστική συμφωνία. Ο Φερεντίνος επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι καινούργιο στην τηλεόραση και παράλληλα να ασχοληθεί και πάλι με την ενημέρωση, όπως με επιτυχία έχει κάνει στο παρεελθόν στο ραδιόφωνο.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης και Χρήστος Φερεντίνος θα συνυπάρχουν τηλεοπτικά, όχι μόνο στις 10.00 οπότε και ο πρώτος θα παραδίδει τη σκυτάλη στον δεύτερο, αλλά και όταν η επικαιρότητα το επιτάσσει.Και ενώ ο κορμός της εκπομπής έχει σχεδιαστεί, υπάρχουν πολλά ακόμα θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν. Ολα αυτά όμως θα γίνουν μετά τις 20 Αυγούστου οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη όλων των συντελεστών.
Τότε θα καθοριστούν και θέματα που αφορούν το ενιαίο σκηνικό της εκπομπής, τον τίτλο της, το μουσικό σήμα της, αλλά και το πάνελ της. Σύμφωνα με πληροφορίες, Ντίνος Σιωμόπουλος, Ντόρα Κουτροκόη και Μαίρη Συνατσάκη είναι τρία από τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πάνελ της εκπομπής, χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμα.
tvnea.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: