31.7.11

Μυστήριο παραμένει το έγκλημα του 27χρονου στη Σαλαμίνα ...


«Μάνα ετοίμασε μου τη στολή. Αύριο έχω υπηρεσία»! Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 27χρονου κελευστή του Πολεμικού Ναυτικού από τη Σαλαμίνα στη μητέρα του, λίγες ώρες πριν τον βρουν άγρια δολοφονημένο στο ... πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που οδηγούσε, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Μυστήριο παραμένει το έγκλημα του 27χρονου στη Σαλαμίνα

Ο Γιώργος Μπάκας, βρέθηκε νεκρός στο δάσος της Φανερωμένης, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, πυροβολημένος στο λαιμό από κοντινή απόσταση. Στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε η σορός του, στη θέση του συνοδηγού οι αστυνομικοί βρήκαν την τσάντα και προσωπικά αντικείμενα της 22χρονης φίλης του, μητέρας ενός τρίχρονου αγοριού, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Φίλη της οικογένειας του 27χρονου, αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι ο Γιώργος επικοινώνησε με τη μητέρα του λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. «Της είπε ότι θα πήγαινε για καφέ με τους φίλους του. Μάλιστα της ζήτησε να του ετοιμάσει τη στολή γιατί το πρωί είχε υπηρεσία στον Ναύσταθμο», λέει. Από τότε σταμάτησε κάθε επικοινωνία της οικογένειας με τον 27χρονο. «Όσο περνούσε η ώρα, η μητέρα του άρχισε να ανησυχεί. Γύρω στις τρεις τα ξημερώματα του ξανατηλεφώνησε για να δει αν είναι καλά, όμως το κινητό του ήταν κλειστό. Το πρωί ο πατέρας του επικοινώνησε με την Αστυνομία και του είπαν ότι είχαν βρει ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει στο δικό του στην περιγραφή. Πήγε στη Φανερωμένη και με τα μάτια του είδε το γιο του νεκρό στο πίσω κάθισμα, μες τα αίματα», λέει με σπασμένη φωνή το ίδιο άτομο.

«Να ρωτήσετε τους δολοφόνους του παιδιού μου»! Αυτή ήταν η μοναδική φράση που κατάφερε να ψελλίσει η μητέρα του 27χρονου, που πριν λίγες μέρες κήδεψε τον αγαπημένο της γιο, με όλο το νησί να συμμετέχει βουβά στον αβάστακτο πόνο της οικογένειας.

«Όλοι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση» είπε στην εφημερίδα ο γαμπρός του άτυχου Γιώργου. Όπως τονίζει, αυτό που προέχει είναι να βρεθεί ο δράστης. «Έχουν ειπωθεί και ακουστεί πολλά. Τα περισσότερα από αυτά είναι σενάρια. Οι έρευνες είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και δεν μπορούμε να πούμε πολλά», καταλήγει, περιγράφοντας τον Γιώργο ως «ένα καλό παιδί που αγαπούσαν όλοι».
newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: