29.7.11

Νεκρός 41χρονος αναβάτης...


Καρτέρι θανάτου στην ΑΓΕΤ...
Δεύτερη τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο μέσα σε λίγες ημέρες στο Βόλο. Κάτω από συνθήκες που αποτελούν μυστήριο πατέρας δύο παιδιών σε ηλικία 41 έτους έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, νωρίς χθες το πρωί στην οδό Βόλου-Αγριάς, σχεδόν μπροστά από την έξοδο του ...

εργοστασίου της ΑΓΕΤ.

Ο Ιωάννης Ζυριώτης, κάτοικος εν ζωή Αλυκών, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του κινούμενος με κατεύθυνση το Βόλο. Το σώμα του δικυκλιστή σύρθηκε στο έδαφος, ενώ από την πτώση υπέστη σοβαρά κρανιογκεφαλικά κατάγματα, τα οποία στάθηκαν μοιραία. Ο άτυχος 41χρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Ηταν στις 7.20 το πρωί χθες, όταν ο δικυκλιστής ο οποίος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος έπεφτε στην «παγίδα θανάτου» που κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις κάτω από ποιες συνθήκες στήθηκε.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι επέστρεφε από τα Καλά Νερά, όπου είχε μεταβεί μαζί με το γιο του, προκειμένου να τον αφήσει στη στρατιωτική μονάδα της περιοχής, στην οποία υπηρετεί.

Στην επιστροφή, ο θάνατος παραμόνευε μετά τη στροφή προς τη τσιμεντοβιομηχανία. Στο ύψος της εισόδου της ΑΓΕΤ μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα γράφτηκε η τραγωδία. Ο 41χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου 125 κυβικών και βρέθηκε στο έδαφος.

Το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο του τροχαίου όταν ειδοποιήθηκε, παρέλαβε το άψυχο σώμα του. Κανείς δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να τον βοηθήσει. Όμως, ούτε κανείς μπορούσε να εξηγήσει τι ήταν εκείνο που οδήγησε τον 41χρονο στο θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άντρες της Τροχαίας Βόλου που ερεύνησαν το συμβάν δεν διαπίστωσαν πρόσκρουση με άλλα διερχόμενα οχήματα εκείνη την ώρα από το σημείο.

Στην προσπάθειά της να λύσει το μυστήριο πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, η Τροχαία Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας στα τηλέφωνα 24210 76969 και 24210 32888.


Σοβαρός τραυματισμός
σε τροχαίο στη Γορίτσα



ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο 27χρονος δικυκλιστής σώθηκε από θαύμα


Ένα ακόμη τροχαίο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό μοτοσικλετιστή, στις 3.45 το μεσημέρι χθες και σε μικρή απόσταση από το θανατηφόρο με θύμα τον 41χρονο, προκάλεσε νέα μεγάλη κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Τροχαίας.

Ο 27χρονος δικυκλιστής σώθηκε από θαύμα, κινούμενος προς Αγριά, μπροστά από το εκκλησάκι της Παναγίας στη Γορίτσα, όταν το όχημά του καρφώθηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή πάνω στο δρόμο.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε 71χρονος, ο οποίος μόλις είχε ολοκληρώσει το μπάνιο του στις Πλάκες και στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο Βόλο, έκανε αναστροφή. Η πορεία του δικυκλιστή ανακόπηκε όταν βρέθηκε μπροστά στο αυτοκίνητο που του είχε κλείσει το δρόμο.

Ο 27χρονος έπεσε στο έδαφος και υπέστη σοβαρά τραύματα. Ευτυχώς, η ζωή του σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου είναι εκτός κινδύνου.

Εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος προκλήθηκε κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα και μεγάλες ουρές οχημάτων, καθώς διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων προσωρινά μέχρι τη διακομιδή του τραυματία και την απομάκρυνση από το οδόστρωμα των εμπλεκόμενων στο τροχαίο οχημάτων....
www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: