1.7.11

Απίστευτη καταγγελία: Το Λιμενικό Πάτρας δεν είχε πετρέλαιο για να ψάξει αγνοούμενο 79χρονο...


Αντιμέτωπη με την ανικανότητα και τον παραλογισμό του ελληνικού κράτος ήρθε η οικογένεια του 79χρονου Αντώνη Κούτρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός την περασμένη Τετάρτη στην παραθαλάσσια περιοχή της Παναγοπούλας. Ο 79χρονος είχε... εξαφανιστεί από την προηγούμενη Παρασκευή 27 Ιουνίου και όπως καταγγέλλει η εγγονή του εκλιπόντος Κατερίνα Ντούνη, η σορός του παππούς της βρέθηκε από συνάδελφο της.

Και αυτό διότι, σύμφωνα με την Κατερίνα Ντούνη, το Λιμενικό δεν έκανε έρευνα από θαλάσσης, καθώς δεν είχε πετρέλαιο για τα πλωτά του σκάφη! Αλλά ακόμη και την ώρα που εντοπίστηκε η σορός του 79χρονου μετά από μισής ώρα έρευνα στην περιοχή, από εθελοντή – συνάδελφο της κ. Ντούνη, το Λιμενικό δήλωσε αδυναμία να μεταφέρει τη σορό!

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η εγγονή του εκλιπόντος, οι λιμενικοί αναζητούσαν να νοικιάσουν άλλο πλωτό μέσο από ιδιώτη, ώστε να γίνει η μεταφορά! Τελικά, λιμενικό, αστυνομία και ιατροδικαστής πήγαν στη δύσβατη παραθαλάσσια περιοχή που εντοπίστηκε ο 79χρονος, με τη βάρκα του εθελοντή, με την οποία και έγινε η μεταφορά του νεκρού στην ακτή!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η περιπέτεια της οικογένειας, που εκείνη την ώρα ζούσε δραματικές στιγμές, συνεχίστηκε με τη μεταφορά της σορού για να γίνει η νεκροψία.

Όπως καταγγέλλει η Κατερίνα Ντούνη, αν και ο ιατροδικαστής έδωσε εντολή η σορός να μεταφερθεί στο Νοσοκομείου του Ρίου για να κάνει τη νεκροψία, ο νεκρός βρέθηκε στο νοσοκομείου του Αιγίου, επειδή το ασθενοφόρο που είχε κληθεί, ήταν του συγκεκριμένου νοσηλευτικού ιδρύματος!

Και όχι μόνο αυτό. Τελικά μετά από έντονες διαμαρτυρίες των συγγενών και μακρά αναμονή, η σορός του 79χρονου μεταφέρθηκε από γραφείο τελετών στο νεκροτομείο του Ρίου, το οποίο και ζήτησε – ως μη όφειλε σύμφωνα με την οικογένεια – αμοιβή!
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: