12.7.11

Ο "Χάρος" της "Θύρας 7" προς κυβέρνηση: Ο λαός του Ολυμπιακού ψηφίζει ...

parapolitika.gr
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ!!!
Θα τρελαθούμε τελείως, μου φαίνεται, αδέρφια μου, ακούστε τα καινούργια καραγκιοζιλίκια που βγάζουν!

Πάνε τώρα, αφού δεν τους βγαίνουν όλα τα άλλα, να... κατηγορήσουν τον πρόεδρό μας για υποκινητή αθλητικής βίας, ότι και καλά έστειλε εμάς τους οργανωμένους, άκουσον άκουσον, σε αγώνα Κορίνθου - Παναχαϊκής ή Παναχαϊκής - Κορίνθου δεν ξέρω και σε ποια έδρα μας έστειλαν! Ρε, πόσο ξεφτίλες είστε τέλος πάντων; Κάθε εβδομάδα στήνετε και από μια καινούργια σκευωρία εις βάρος του προέδρου μας.

Το θέμα από ό,τι καταλαβαίνουμε είναι πλέον πολιτικό, κάποιοι θέλουν τον Μαρινάκη μακριά από το ποδόσφαιρο! Από αύριο θα τα ακούσετε καλά όλοι σας, απλά θέλω να ξέρουν ο κύριος Γερουλάνος, ο κύριος Παπαϊωάννου και ο κύριος Μπιτσαξής ότι ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ψηφίζει και τιμωρεί! Ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις όποτε γουστάρει!

Οι αγανακτισμένοι του Συντάγματος και οι αντεξουσιαστές μαζί δεν είναι τίποτα μπροστά μας! Δεν μπορεί η επιθυμία κάποιου να γίνεται δίωξη. Για να καταλάβετε, είναι σαν να μου λέει κάποιος στο τηλέφωνο ότι θέλει το στερεοφωνικό του γείτονά του που τον ενοχλεί να καεί, και χωρίς να έχει καεί να μου κάνουν δίωξη για εμπρησμό!

Εκεί έχουμε καταντήσει, αδέρφια μου! Ακούστε, κύριοι, κάτω τα χέρια από τον Μαρινάκη, τίποτα άλλο δεν σας λέω, ο κόσμος μας έχει σαλτάρει με όλα αυτά που κάνετε!!!
πηγή www.gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: