9.7.11

Η νεότερη σχολιάστρια του ABC...


Την λένε Ελίζαμπεθ Σμαρτ γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1987 και θα είναι στον αέρα εντός των προσεχών εβδομάδων ως σχολιάστρια, εστιάζοντας σχετικά με τους αγνοούμενους και τις περιπτώσεις απαγωγής παιδιών, αφού και η ίδια σε... ηλικία 14 ετών είχε απηχθή από το σπίτι της για να ανακτηθεί

εννέα μήνες αργότερα. Τον Μάιο, ο Μπράιαν Ντέιβιντ Μίτσελ καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς λόγο σε ομοσπονδιακή φυλακή για το 2002 την απαγωγή της Σμαρτ.

Ο Τάουνσενντ είπε πως η συμφωνία με τον πλέον 23χρονη Σμαρτ έχει στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό. Ο Κρις Τόμας εκπρόσωπος της Σμαρτ λέει πως η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Brigham Young θέλει να χρησιμοποιήσει τη θέση των μέσων ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση σχετικά με υποθέσεις που αφορούν αγνοούμενα παιδιά.

Η δράση της Σμαρτ ξεκίνησε στις 8 Μαρτίου του 2006 όταν πήγε στο Κογκρέσο για την υποστήριξη της σεξουαλικής νομοθεσίας Predator, το σύστημα Amber Alert και στις 26 Ιουλίου 2006, μίλησε μετά την υπογραφή του Adam Walsh Act. Μέχρι και τον Μάρτιο του 2011 ήταν η μία από τις τέσσερις γυναίκες που βραβεύτηκαν από Diane-von Furstenberg Award, όπου το έπαθλο ήταν 50.000$ και θα τα χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει παιδιά να αναρρώσουν και να τα αποτρέψει από βίαια παρόμοια περιστατικά με το δικό της πριν 9 χρόνια. Καλή αρχή Σμάρτ! Συνέχισε τη καλή δουλειά!
golema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: