5.7.11

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους ANT1 και Παπαδάκης...


Με μια εκτενή ανακοίνωση ο Ant1 ενημερώνει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη. Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο του το «Καλημέρα Ελλάδα» και ότι ο... παρουσιαστής θα αναλάβει πλέον από την ερχόμενη σεζόν νέα εκπομπή στην πρωινή ζώνη. Να σημειώσουμε ότι στην ανακοίνωση γίνεται λόγος αναλυτικά στην πρωτιά του τη σεζόν 2010-2011, ενώ δεν αναφέρεται για πόσο ανανέωσαν. Η Κατερίνα Γκαγκάκη πάντως που φιλοξενούσε σήμερα η εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Δεν ενδιαφέρει το κοινό, είναι για αρκετά πάντως» χαρακτηρίζοντας αέναη τη συνεργασία τους. Ακολουθεί η ανακοίνωση του καναλιού:

''Ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσαν τη συνεργασία τους έτσι ο πρωτοπόρος της πρωινής ενημέρωσης θα συνεχίσει να μας καλημερίζει καθημερινά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η 20ή σεζόν του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ έκλεισε με μια ακόμα μεγάλη πρωτιά. Η μακροβιότερη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, μετά από δύο δεκαετίες γεμάτες επιτυχίες και διακρίσεις, ολοκλήρωσε τον κύκλο της τερματίζοντας για άλλη μια φορά πρώτη στην πρωινή ενημέρωση και μάλιστα αυξάνοντας τα ποσοστά της σε σύγκριση με πέρυσι!

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε την εκπομπή φανερά συγκινημένος, δίνοντας όμως νέο πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές από το φθινόπωρο σε μια ολοκαίνουργια εκπομπή που θα έχει την προσωπική του σφραγίδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ με μέσο όρο 16,4% στο κοινό 15-44 και 23,8% στο σύνολο των τηλεθεατών επικράτησε των υπόλοιπων ενημερωτικών εκπομπών της πρωινής ζώνης, ενώ ήταν η πρώτη επιλογή των ανδρών κάθε ηλικίας. Μάλιστα, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αύξησε τα ποσοστά της στο κοινό 15-44 κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, από την έναρξη της σεζόν έως το Δεκέμβριο του 2010, ο μέσος όρος της στο συγκεκριμένο κοινό ήταν 13,8%, ενώ στο δεύτερο μέρος της σεζόν, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2011, ανέβηκε στο 17.9%, με αποτέλεσμα η εκπομπή να προηγείται κατά πολύ του ανταγωνισμού.

Ακόμη, το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ αύξησε την απόδοσή του και σε σύγκριση με την περσινή σεζόν τόσο στο 15-44, όσο και στο σύνολο του κοινού.

Ο κάτοχος όλων των ρεκόρ της πρωινής ενημέρωσης αλλάζει σελίδα, όχι όμως και συνήθειες. Από το φθινόπωρο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 και θα φωτίζει την επικαιρότητα με τον ίδιο δυναμισμό, την ίδια αμεσότητα και αξιοπιστία όπως την πρώτη μέρα''.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: