26.7.11

«Σφαλιάρα» Καρτάλη σε Διαμαντοπούλου! ...


Το χαμόγελο της Άννας... αρχίζει επισήμως από σήμερα να δέχεται αρκετά στραπατσαρίσματα. Πριν από λίγο ο καθηγητής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης ανήρτησε στο... aixmi.gr άρθρο στο οποίο περνά γενεές δεκατέσσερις το νομοσχέδιο της για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αφήνοντας ευθέως να εννοηθεί ότι δεν θα το ψηφίσει αν δεν αλλάξουν βασικά του σημεία όπως αυτό με τις υπερ – αρμοδιότητες στο συμβούλιο διοίκησης και στην αντιδημοκρατική καθαίρεση των πρυτάνεων.

«Με τρομάζει ότι το πανίσχυρο συμβούλιο διοίκησης δεν θα λογοδοτεί πουθενά, με προβληματίζει ότι μέχρι και ο πρύτανης θα μπορεί να παύεται εν μέσω της θητείας του και με ενοχλεί η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τα μέλη ΔΕΠ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Το χειρότερο κατά της Διαμαντοπούλου το φυλάει για το τέλος όπου επισημαίνει ότι «κάθε νομοσχέδιο , αλλά ιδίως αυτό που αφορά στα πανεπιστήμια μας, πρέπει να κλείνει τον κύκλο του στη Βουλή ως κοινός τόπος και ως προαναγγελία προβλημάτων. Όπως και πιστεύω ότι όσο και να προσπαθήσω, δεν θα ανακαλύψω ούτε μία σπιθαμή κοινού τόπου στην πρόβλεψη του νομοσχεδίου για την κατάργηση των πρυτανικών αρχών πριν ολοκληρώσουν τις θητείες τους για τις οποίες εξελέγησαν δημοκρατικά».
Δ.Γ.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: