3.7.11

Τρίκαλα: Νυχτερινή... επίσκεψη των «Αγανακτισμένων» στα γραφεία βουλευτών...


Toν θυμό και την απογοήτευσή τους στους βουλευτές του νομού Τρικάλων και ιδιαίτερα στους ανήκοντες στο ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν στα Τρίκαλα αγανακτισμένοι πολίτες με αποδοκιμασίες και συνθήματα στους... τοίχους των πολιτικών τους γραφείων. Ωστόσο, από την οργή των διαδηλωτών δεν ξέφυγαν ούτε και οι δυο βουλευτές της Ν.Δ.

Ομάδα από "Αγανακτισμένους" πολίτες σχημάτισαν πορεία γύρω στις 11 το βράδυ και μετέβησαν έξω από τα πολιτικά γραφεία των πέντε βουλευτών Χρ. Χάιδου, Χρ. Μαγκούφη, Σούλας Μερεντίτη, Ν. Λέγκα και Σωτ. Χατζηγάκη.

Οι διαδηλωστές φώναζαν διάφορα συνθήμετα κατά του Μνημονίου και του πολιτικού συστήματος, ενώ κάποιοι εξ'΄αυτών ανέγραψαν με σπρέι συνθήματα, όπως «Κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ», "Κάτω το ΔΝΤ και η Τρόικα", κ.α΄(βλέπε φωτό).

Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι ακόμα και αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και αφού οι «αγανακτισμένοι» είχαν αποχωρήσει, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας είχαν ακροβολιστεί πέριξ των βουλευτικών γραφείων φοβούμενοι προφανώς τυχόν επεισόδια στην διάρκεια της νύχτας.
Πηγή: trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: