26.7.11

Σήμερα η κηδεία της Γουάινχάουζ...


Σήμερα Τρίτη, 26 Ιουλίου, θα γίνει η κηδεία της Εϊμι Γουάινχαουζ στο Λονδίνο, γράφει ο βρετανικός Τύπος, επικαλούμενος εκπρόσωπο της οικογένειας της 27χρονης τραγουδίστριας, χωρίς ωστόσο να... δοθούν στη δημοσιότητα η ώρα και ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί η ιδιωτική τελετή.

Από την πλευρά της η αστυνομία ανακοίνωσε πως ο θάνατος της Γουάινχαουζ δεν κρίνεται «ύποπτος». Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα δεν ήταν επαρκή και δεν επέτρεψαν να διαπιστωθούν αμέσως τα ακριβή αιτία του θανάτου της τραγουδίστριας, με την αστυνομία να δίνει εντολή για επιπλέον τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, μία πλήρης τοξικολογική έκθεση θα χρειαστεί έως και έναν μήνα, όμως η σορός της τραγουδίστριας επεστράφη στην οικογένειά της για να γίνει η κηδεία της σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση.

Δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια είχε αγοράσει έναν συνδυασμό σκληρών ναρκωτικών αργά το βράδυ της Παρασκευής προτού βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της στο βόρειο Λονδίνο το μεσημέρι του Σαββάτου. Η Γουάινχαουζ φέρεται ότι είχε κατάθλιψη εξαιτίας ενός πρόσφατου χωρισμού.

Το απόγευμα της Παρασκευής το πέρασε παρακολουθώντας τηλεόραση μαζί με έναν σωματοφύλακα, μετέδωσαν τα βρετανικά μμε και ο άνθρωπος αυτός είναι εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία το επόμενο πρωί.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: