23.7.11

Ο Ψυχάρης έβαλε τον Κουρή να χτυπήσει το Ρέστη; ...

Εντύπωση έχει προκαλέσει το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυριανής όπου στο γνωστό σημείο στο πάνω μέρος της εφημερδας όπου ο Γ.Κουρής εξαπολύει κατά καιρούς τις επιθέσεις του έξαφνα και εντελώς απρόσμενα έκανε την εμφάνιση του το...

όνομα του Β.Ρέστη.
Οι εντυπώσεις και τα ερωτηματικά προκαλούνται για τρεις λόγους. Πρώτον για το γεγονός ότι Κουρής και Ρέστης δεν έχουν κάποιο κοινό ή αντίπαλο επιχειρηματικό συμφέρον και δεν ειχε υπάρξει μέχρι σήμερα καμία αναφορά και ενασχόληση των εντύπων ή των καναλιών που ελέγχει ο Κουρης για τον εφοπλιστή.
Δεύτερον γιατί είναι γνωστό ότι ο Γ.Κουρής διατηρεί κάτι περισσότερο από άριστες σχέσεις με τον Στ.Ψυχάρη και δύσκολα θα άνοιγε μέτωπο με τον Ρέστη χωρίς να έχει ενημερώσει τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ αφού ο Β.Ρέστης είναι μεγαλομέτοχος του Οργανισμού και ο Στ.Ψυχάρης προσπαθεί εδώ και καιρό να τον πείσει να αυξήσει την χρηματοδότηση στο Συγκρότημα.
Τρίτον γιατί ήδη εδώ και καιρό ο Κουρής βρίσκεται σε έντονη διαμάχη με την οικογένεια Αλαφούζου και τον όμιλο της Καθημερινής-Σκάι και αναρωτιέται κανείς αν είναι ο κατάλληλος χρόνος να ανοίξει νέα μέτωπα.

Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον αν θα υπάρξει συνέχεια από την πλευρά Κουρή ή αν θα υπάρξει απάντηση από την πλευρά Ρέστη...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: