22.7.11

Παπαρήγα: Κυβερνητική τρομοκρατία κατά των οδηγών ταξί ...


Για κυβερνητική τρομοκρατία, που προσπαθεί «να αντιπαραθέσει τον χώρο των ταξί με τους εργαζομένους και τους τουρίστες», έκανε λόγο η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση που είχε με την Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί.

Η κ. Παπαρήγα εξέφρασε την... αλληλεγγύη της στις κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών, απορρίπτοντας την «κρατική καταστολή και τη συκοφαντική προπαγάνδα» εις βάρος τους. «Οι απεργιακοί αγώνες οφείλουν και πρέπει να υπηρετούν την ανώτατη δυνατή πίεση. Δεν έχουν άλλο όπλο οι εργαζόμενοι παρά αυτό, όταν έχουν να αντιμετωπίσουν μια κατά μέτωπο καταιγίδα μέτρων που δεν προλαβαίνουν ούτε να συνειδητοποιήσουν πότε περνάνε από τη βουλή και πότε εφαρμόζονται», παρατήρησε.

Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι η απελευθέρωση αγοράς στο χώρο του ταξί «στρέφεται καθαρά και κατευθείαν» εναντίον της πλειοψηφίας των ιδιοκτητών ταξί και εναντίον των οδηγών που είναι υπάλληλοι και μισθωτοί.

Μόνες κερδισμένες από αυτή την υπόθεση, πρόσθεσε, «θα βγουν οι μεγάλες εταιρείες που συν τω χρόνω θα διαμορφωθούν και θα πάρουν την εκμετάλλευση των περιοχών φιλέτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: