1.7.11

Καταρρέουν οι κατηγορίες κατά του Στρος Καν;...


Για « κατάρρευση» των κατηγοριών σε βάρος του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, που διώκεται για πράξεις σχετικές με σεξουαλικό έγκλημα κατά της καμαριέρας ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, κάνουν λόγο οι «Νιου Γιορκ Τάιμς», όπως μεταδίδει με τηλεγράφημά του το Ρόϊτερς.

Συγκεκριμένα, ενώ...


απομένουν λίγες μόνο ώρες πριν ο Ντομινίκ Στρος Καν βρεθεί και πάλι εκτάκτως, σήμερα Παρασκευή, ενώπιον της Αμερικανικής Δικαιοσύνης , το τηλεγράφημα του πρακτορείου επισημαίνει ότι οι «Νιου Γιορκ Τάϊμς» επικαλούνται πληροφορίες από ανακριτές – δεν αναφέρονται τα ονόματά τους - σύμφωνα με τις οποίες, η συγκεκριμένη καμαριέρα έχει κατ΄ επανάληψη πει ψέματα σχετικά με την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε.

Η πληροφορία ότι ο Στρος Καν θα εμφανιστεί εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου σήμερα Παρασκευή αιφνιδίασε καθώς, η νέα συνεδρίαση για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης ήταν προσδιορισμένη για τις 18 Ιουλίου.

Μάλιστα, το Γαλλικό πρακτορείο χαρακτήρισε την απόφαση για τη διεξαγωγή σήμερα της δίκης του Στρος Καν ως «απόφαση έκπληξη».

Σημειώνεται, ότι με βάση την ενημέρωση της εισαγγελίας της Νέας Υόρκης, η συνεδρίαση του δικαστηρίου έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 15:30 ( ώρα Γκρίνουιτς)....

Δεν υπάρχουν σχόλια: