26.7.11

"Του έλεγα συνεχώς σταμάτα"...


«Πικάντικες» λεπτομέρειες» από την περιπέτειά της με τον πρώην γενικό διευθυντή του ΔΝΤ, έδωσε στη δημοσιότητα η καμαριέρα, στη συνέντευξή της στο ABC News (δείτε βίντεο).

Αποκαλώντας «τρελό» τον Ντομινίκ Στρος-Καν, περιέγραψε τη... στιγμή της επίθεσης. Μπήκε στο δωμάτιο να καθαρίσει και τότε βγήκε γυμνός από το μπάνιο ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ. «Μόλις τον είδα έστρεψα αλλού το κεφάλι μου. ‘’Συγγνώμη κύριε’’, είπα και τότε εκείνος ήρθε προς το μέρος μου και χούφτωσε το στήθος μου ‘’όχι, δεν χρειάζεται να λυπάσαι’’ μου είπε», λέει η 32χρονη Nafissatou Diallo.

«Μου είπε ‘’είσαι όμορφη’’», προσθέτει η γυναίκα και συνεχίζει την περιγραφή: «Είπα ‘’κύριε σταματήστε το αυτό. Δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου’’ κι εκείνος απάντησε ‘’δεν θα χάσεις τη δουλειά σου’’. Τον έσπρωξα, σηκώθηκα, ήθελα να τον φοβίσω. Του είπα ‘’Κοιτάξτε, έξω είναι ο προϊστάμενός μου’’». Ωστόσο ο Ντομινίκ Στρος-Καν δεν σταμάτησε αλλά επέβαλε τον εαυτό του πάνω της, όπως είπε η γυναίκα στη συνέντευξή της. «Του έλεγα ‘’σταμάτα, σταμάτα, σταμάτα’’, αλλά συνέχιζε να με σπρώχνει και να σπρώχνει. Φοβήθηκα τόσο πολύ, τρομοκρατήθηκα». Η καμαριέρα ανέφερε ότι έμαθε ποιος ήταν ο άνδρας που της επιτέθηκε την επόμενη μέρα και άρχισε να φοβάται για τη ζωή της.

Όσον αφορά τον βιασμό της από μέλη παραστρατιωτικής οργάνωσης στην πατρίδα της τη Γουινέα, η αφορμή που πήρε και τη βίζα για να έρθει και να εργαστεί στις ΗΠΑ, μία υπόθεση που αμφισβητείται, είπε: «Μάρτυς μου ο Θεός, λέω την αλήθεια».
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: