30.7.11

Παραδόθηκε και απολογείται η ασφαλίστρια της Χίου που "φέσωσε" τους πελάτες της...


www.tvpatrida.gr
ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ...

Για κακουργηματική απάτη από τους άνδρες της ασφάλειας και με την φερόμενη ως δράστρια να συνεργάζεται απόλυτα, υπό την εποπτεία της Εισαγγελέως Πρωτοδικών.
Μέχρι στιγμής κατατεθεί 15 μηνύσεις και έχουν γίνει πάνω από 40 καταγγελίες, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί. Απ’ ότι φαίνεται από ... την προανακριτική διαδικασία, η 55χρονη τα τελευταία τρία χρόνια αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά που μέχρι στιγμής από την ασφάλεια εκτιμάται ότι ξεπερνούν το 1.5εκ€ αν και πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 3εκ€, και τα οποία δεν φαίνονται στο χαρτοφυλάκιο και στο ηλεκτρονικό σύστημα της μητρικής εταιρείας. Πάντως η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να φύγει από το νησί, γι’ αυτό προσήλθε και αυθόρμητα, ενώ δήλωσε ότι μέρος των χρημάτων που έχει πάρει έχει πραγματικά επενδυθεί, αρνούμενη το μέγεθος και το υπέρογκο ποσό των χρημάτων που τις καταλογίζουν τα φερόμενα ως θύματα της.



Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ



Ανακοίνωση από την πλευρά της εξέδωσε η εταιρεία που εργάζονταν η 55χρονη, στην οποία ανακοινώνεται η απόλυση της 55χρονης από την ασφαλιστική. Συγκεκριμένα :
«Η εταιρεια ενημερώνει ότι περιήλθαν σε γνώση της παράπονα ιδιωτών σε σχέση με συναλλαγές που αυτοί πραγματοποίησαν με την πρώην συνεργαζόμενη με την Εταιρεία ασφαλιστική σύμβουλο. Κατόπιν αυτού η Εταιρεία, στο πλαίσιο της επαγγελματικής δεοντολογίας και ηθικής που ακολουθεί και ανεξάρτητα από το βάσιμο ή όχι των παραπόνων, διέκοψε ήδη τη συνεργασία με την κα Α. και διερευνά με προσοχή το περιεχόμενο των παραπόνων κατά περίπτωση. Τονίζεται ότι, εφόσον διακριβωθεί πως θίγεται με οποιονδήποτε τρόπο η Εταιρεία από την ανάμειξη του ονόματός της σε συναλλαγές που δεν την αφορούν, θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.»


Στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας θα οδηγηθεί στοn ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί η 55χρονη ασφαλίστρια , η οποία μέχρι τότε θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου. Η Εισαγγελέας στην οποία διαβιβάστηκε η δικογραφία, σύμφωνα με το συνήγορο της ασφαλίστριας, άσκησε ποινική δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος κατ’ εξακολούθηση.

Οι εξελίξεις άρχισαν να τρέχουν το βράδυ της Πέμπτης στις 9.30 όταν η 55χρονη που φέρεται να έχει αποσπάσει από περίπου 100 Χιώτες μεγάλα χρηματικά ποσά για δήθεν επενδύσεις παρουσιάστηκε αυθόρμητα στην Αστυνομική διεύθυνση της Χίου . Aπο το πρωι της Παρασκευής βρίσκονταν σε εξέλιξη η προκαταρκτική εξέταση
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Την ίδια ώρα οι αγανακτισμένοι και ταυτόχρονα απελπισμένοι πολίτες και φερόμενα ως θύματα της ασφαλίστριας πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας με σκοπό να συναντήσουν το διευθυντή. Μάταια όμως αφού ο ίδιος πληροφορούμενος τις προθέσεις τους, όπως είπαν, είχε φύγει νωρίτερα από το γραφείο.
Οι ίδιοι πάντως σε δηλώσεις τους στα Μ.Μ.Ε, τόνισαν ότι είναι αποφασισμένοι να φθάσουν την υπόθεση στα άκρα παρά τις προειδοποίηση της εταιρίας ότι θα προβεί σε μηνύσεις περίπτωση που θιγεί το όνομά της. Παράλληλα τα φερόμενα ως θύματα εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα προκειμένου να πάρουν τα χρήματα τους πίσω, χρήματα που για πολλούς αποτελούσαν κόπους μιας ζωής που δόθηκαν για «επένδυση», για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: