29.7.11

Νέα αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΝΔ μετά την απόφαση για συνέχιση της απεργίας των ταξί...


Δριμύτατη επίθεση στον Γ.Ραγκούση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά την απόφαση των ιδιοκτητών ταξί να συνεχίσουν την απεργία τους, ζητώντας την παρέμβαση του πρωθυπουργού.

«Καλώ τον ίδιο τον πρωθυπουργό να παρέμβει άμεσα για να ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος για την απελευθέρωση του επαγγέλματος με...

κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

» Καλώ, ταυτόχρονα, τους οδηγούς ταξί να αντιπαρατάξουν υπευθυνότητα στην κυβερνητική ανευθυνότητα και να αναστείλουν άμεσα όλες τις κινητοποιήσεις τους.»

Αμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση:

«Αν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Α.Σαμαράς, δεν είχε ενθαρρύνει την έναρξη της αναιτιολόγητης αυτής απεργίας και αν με αμφίσημες φράσεις δεν διαβεβαίωνε τους ιδιοκτήτες ταξί ότι είναι υπέρ της διατήρησης του κλειστού τους επαγγέλματος, τώρα δεν θα ζητούσε τον τερματισμό της.

» Είναι λυπηρό για τον τόπο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μετατρέπεται σε εκπρόσωπο τύπου του προέδρου των ιδιοκτητών ταξί.»

Από τον ΛΑΟΣ εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: «Το ταξίμετρο των ταξιτζήδων εξακολουθεί να λειτουργεί με 'διπλή ταρίφα' εκεί που δεν πρέπει. Χάνουν το δίκιο τους, κάνοντας ζημιά στην Ελλάδα.»
NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: