6.7.11

Αναβλήθηκε η συνάντηση ιδιοκτητών ταξί με τον Γ. Ραγκούση...


Δεκάδες ιδιοκτήτες ταξί έχουν παρατάξει από το πρωί τα οχήματά τους κατά μήκος της Λεωφόρου Μεσογείων, κοντά στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην πλήρη απελευθέρωση του κλάδου τους.

Οι αυτοκινητιστές, που ... πραγματοποιούν από τις 5 τα ξημερώματα 24ωρη απεργία, έχουν σταθμεύσει τα ταξί τους και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου, ενώ κλειστές είναι οι δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας. Έξω από το υπουργείο βρίσκονται παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να αποτραπούν τυχόν επεισόδια.

Νωρίτερα οι οδηγοί ταξί πραγματοποίησαν αυτοκινητοπομπή προς το υπουργείο, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.

Αποφάσεις για την περαιτέρω στάση τους θα ληφθούν αύριο κατά τη σύγκληση του Κλαδικού Συμβουλίου.

Αναβλήθηκε η συνάντηση ιδιοκτητών ταξί με τον Γ. Ραγκούση

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό, σεν θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα η συνάντηση του Γιάννη Ραγκούση με αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ταξί, καθώς ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων πρόκειται να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση αυτή ενδέχεται να γίνει αύριο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: