4.7.11

ΟΑΕΔ Λαμίας: Συγγνώμη κύριοι...είστε πάρα πολλοί!!! ...


Απίστευτο κι όμως... αληθινό!!! στον ΟΑΕΔ Λαμίας εξυπηρετούν μόνο 15 άτομα την ημέρα, άσχετα αν ο κόσμος ταλαιπωρείται και στήνεται από νωρίς το πρωί για το οικογενειακό επίδομα!!!
Διαβάστε την καταγγελία που έκανε αναγνώστης:

«Συγγνώμη κύριοι ... δεν θα μπορέσουμε να... εξυπηρετήσουμε άλλους σήμερα! Αυτή την απόφαση έχουμε πάρει! Μόνο μέχρι 15 άτομα την ημέρα!»
Αυτά ήταν τα λόγια υπαλλήλου του ΟΑΕΔ Λαμίας, στις 08:30 ώρα το πρωί σήμερα 4-7-2010.
Από τις 07:30 πρωί περιμέναμε έξω από την πόρτα του ΟΑΕΔ να ανοίξει για να κάνουμε τα χαρτιά μας γι' αυτό το ρημάδι το οικογενειακό επίδομα!!! Την ώρα εκείνη βρισκόμαστε έξω από την πόρτα ακριβώς 50 άτομα! Η πόρτα άνοιξε στις 8:00. Μπήκαμε σε μία σειρά και κάνοντας υπομονή και περιμέναμε να εξυπηρετηθούμε. Κι εκεί που υπήρχε μία ροή και λέγαμε «άντε σήμερα θα τελειώσουμε..» , ξαφνικά φάγαμε πόρτα!!!!! Τι έγινε ρε παιδιά????? Κάναμε κάτι???? Είχαν εξυπηρετηθεί 15 άτομα και ο δέκατος έκτος της ουράς (... που ήμουνα εγώ!!) εισέπραξε την μυθική αυτή απάντηση!!!! «Μόνο δεκαπέντε άτομα την ημέρα!!!»
Βέβαια δεν μπορώ να πω..., μας έδωσαν χαρτάκι με ημερομηνία για το πότε θα πάμε!!! Σαν ραντεβού ας πούμε!
Με ρώτησες όμως εμένα κυρία μου , αν μπορώ να έρθω τότε???? Αν δεν μπορώ δηλαδή να το χάσουμε κι αυτό το ρημαδοεπίδομα.
Αλήθεια όμως... ποια απόφαση είναι αυτή που λέει ότι θα εξυπηρετούνται μόνο 15 άτομα την ημέρα??? Σίγουρα δεν το λέει ο Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας!!!!

Αναγνώστης
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: