1.7.11

Κατέλαβαν το γραφείο του υφυπουργού Άμυνας στο Αίγιο...


Κατάληψη στο γραφείο του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κώστα Σπηλιόπουλου στο Αίγιο έκαναν οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ, μετά τη συγκέντρωση που είχαν κάνει χθες έξω από το... πολιτικό του γραφείο.

Οι εργαζόμενοι ανέβηκαν στο γραφείο του υφυπουργού, αφού πρώτα έγραψαν «Ουστ ψεύτη» στην πινακίδα του γραφείου στην είσοδο της πολυκατοικίας και συνομίλησαν αρχικά με τον υπεύθυνο του γραφείου του Παναγιώτη Τσονιώτη και ακολούθως τηλεφωνικά και με τον ίδιο τον υφυπουργό.

«Δεν φεύγουμε από εδώ αν δεν έρθεις κάτω στο Αίγιο» του διεμήνυσε η πρόεδρος του Σωματείου Ουρανία Μπίρμπα. Ο κ. Σπηλιόπουλος της απάντησε πως είναι αδύνατον να φύγει τώρα από την Αθήνα και της αντιπρότεινε να κλείσουν άμεσα ραντεβού στο γραφείο του στο υπουργείο, κάτι που η κ. Μπίρμπα δεν δέχτηκε. «Να έρθεις να μιλήσεις εδώ, στους εργαζομένους, γι'αυτά που τους έταζες» του είπε.

Ο κ. Σπηλιόπουλος φέρεται να της τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει για το σύνολο των εργοστασίων των ΕΑΣ, με την πρόεδρο του σωματείου και τους εργαζομένους να μην ηρεμούν.

Οι εργαζόμενοι, εξάλλου, έγραψαν συνθήματα και στο τραπέζι συσκέψεων στο γραφείο του υφυπουργού, ενώ πετούσαν έξω στο δρόμο κάρτες του κ. Σπηλιόπουλου.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: