14.7.11

Ουρούσε στις ράγες και τον παρέσυρε το τρένο!...


Δεύτερο περιστατικό παράσυρσης πεζού από αμαξοστοιχία μέσα σε λίγες ώρες, στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοινώθηκε, 26χρονος ομογενής παρασύρθηκε, λίγο μετά τις 11 το πρωί, από διερχόμενη αμαξοστοιχία, στην περιοχή της Μενεμένης, στο ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα...



να τραυματιστεί σοβαρά. Ο νεαρός άντρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου οι γιατροί χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν το ένα χέρι, ενώ φέρει επίσης τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία φίλος του και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικό, την ώρα εκείνη ο 26χρονος ...ουρούσε, επιλέγοντας για την ανάγκη του αυτή τις ράγες τις σιδηροδρομικής γραμμής.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 10 το βράδυ της Τρίτης, πάλι στην περιοχή της Μενεμένης, στο ύψος του στρατοπέδου «Ζιάκα», άντρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, παρασύρθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, από διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Και για τις δύο περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: