25.7.11

«Στο σκοτάδι» οι έρευνες για το θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ...


Η νεκροψία της 27χρονης τραγουδίστριας δεν κατόρθωσε να ρίξει φως στα αίτια που την οδήγησαν στο θάνατο. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεών της, που πιθανόν να δείξουν περισσότερα, θα... ανακοινωθούν το αργότερο σε 4 εβδομάδες. Την ίδια στιγμή οι έρευνες που είχε ξεκινήσει η βρετανική αστυνομία για το θάνατό της, αναβλήθηκαν για τις 26 Οκτωβρίου.

Η βρετανική αστυνομία αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά πόσο ο θάνατός της συνδέεται με τα ναρκωτικά. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Supt Raj Kohli, δήλωσε: "Δεν θα ήταν σωστό να κάνουμε εικασίες για την αιτία του θανάτου". Σημειώνεται πως δεν έχουν γίνει συλλήψεις για το θάνατο της τραγουδίστριας.

"Η Έιμι, ήταν γεμάτη ένα πράγμα και αυτό ήταν η αγάπη. Όλη της η ζωή ήταν αφιερωμένη στην οικογένειά της, στους φίλους της και στους θαυμαστές της", δήλωσε ο πατέρας της Μιτς, στους θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν για να την αποχαιρετήσουν στην πλατεία του Κάμντεν.

Εκπρόσωπος της Γουάινχαουζ δήλωσε ότι η κηδεία της θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη 26 Ιουλίου. "Παραδοσιακά, οι εβραϊκές κηδείες, γίνονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα μετά από τον θάνατο", τόνισε ο ίδιος εκπρόσωπος.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: