12.7.11

Σε εξέλιξη τρία πύρινα μέτωπα σε Ζάκυνθο και Αχαΐα...


Σε εξέλιξη βρίσκονται τρία πύρινα μέτωπα στη Ζάκυνθο και την Αχαΐα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες.
Στη Ζάκυνθο οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν κατά τη διάρκεια της νύχτας να θέσουν υπό έλεγχο τις δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν χθες το πρωί στις Βολίμες και το απόγευμα στις Ορθονιές. Στα...

σημεία αυτά επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 43 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 37 ατόμων.

Στη Χαλανδρίτσα Πάτρας η φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση και στη μάχη με τις φλόγες παίρνουν μέρος 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 20 ατόμων.

Ακόμη μία φωτιά εκδηλώθηκε σε βαλτώδη έκταση με καλαμιές στη περιοχή Ντιπί στη Μυτιλήνη χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα τους πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής από τα ξημερώματα της Δευτέρας έως τα ξημερώματα της Τρίτης εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα 66 δασικές πυρκαγιές.

Για σήμερα, Τρίτη σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, πολύ υψηλός θα είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στις περιοχές Αττικής, Εύβοιας, Ικαρίας, Σάμου και Χίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: