10.7.11

Είναι λογαριασμοί του Άκη;...


Σειρά εγγράφων και ντοκουμέντων για «χορό» εκατομμυρίων σε λογαριασμούς που φέρονται να συνδέονται με τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, αποκαλύπτει η... εφημερίδα Realnews.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα εν λόγω ντοκουμέντα έχουν να κάνουν με λογαριασμούς στην Ελβετία, οι οποίοι τροφοδοτούνται με πολλά εκατομμύρια δολάρια από Γαλλία και Αμερική.

Η εφημερίδα, αναφέρει, πως πρόκειται για καταθέσεις 6,4 εκατομμυρίων δολαρίων στην Credit Lyonnais της Γενεύης και διασυνδέονται με την offshore εταιρεία BlueBell.

Σημειώνει επίσης ότι, για τα εν λόγω έγγραφα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες, στον οποίο θα παραδοθούν στις αρχές της εβδομάδας οι νέοι φάκελοι.

Υπενθυμίζεται ότι, για τον πρώην υπουργό Άμυνας ήδη ζητείται η παραπομπή του σε προανακριτική για πιθανολογούμενες δωροδοκίες και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες σχετικά με την υπόθεση Siemens.

Επίσης παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη για τα γερμανικά υποβρύχια, με τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: