9.7.11

Κυκλοφορίες εφημερίδων σε Αθήνα και Πειραιά...


Δεδομένα για μερίδα των εφημερίδων που κυκλοφόρησαν την εβδομάδα από τις 27/6/2011 έως 1/07/2011, δημοσιοποίησε η ΕΙΗΕΑ λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τις ... κινητοποιήσεις των εφημεριδοπωλών και την προβληματική κυκλοφορία των εφημερίδων, τόσο στην Αθήνα και τον Πειραιά όσο και την περιφέρεια.

Ειδικότερα στα στοιχεία της ΕΙΗΕΑ, δεν περιλαμβάνονται οι Κυριακάτικες εφημερίδες, καθώς και η συντριπτική πλειονότητα των εβδομαδιαίων. Επίσης οι λοιπές κατηγορίες εφημερίδων που παρουσίασαν σημαντικά χαμηλότερες πωλήσεις από ό,τι συνήθως.

Έτσι και σύμφωνα πάντοτε με τα στοιχεία της ΕΙΗΕΑ, στην περιοχή Αθηνών - Πειραιώς στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα, οι πρωινές εφημερίδες, πούλησαν 88 χιλιάδες φύλλα, ενώ οι απογευματινές, 366 χιλιάδες φύλλα. Η Χρυσή Ευκαιρία από τις εβδομαδιαίες, πούλησε 16 χιλιάδες φύλλα, ενώ οι καθημερινές αθλητικές, λόγω και της επικαιρότητας που υπήρξε στο υπό εξέταση διάστημα για τα στημένα παιχνίδια πούλησαν 154 χιλιάδες φύλλα. Οι πωλήσεις των εβδομαδιαίων διαμορφώθηκαν σε 39 χιλιάδες φύλλα.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: