4.7.11

Ωμή βία των ΜΑΤ - Συμπαράσταση στην ΠΟΕΣΥ...


Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) και όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ στέκονται αλληλέγγυοι στο... Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ, καταγγέλλοντας και καταδικάζοντας την ωμή, βάναυση, απρόκλητη και αναίτια επίθεση των αστυνομικών των ΜΑΤ κατά δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ, φωτογράφων και όλων των τεχνικών ΜΜΕ, που στις 28 και 29 Ιουνίου, ήταν στους δρόμους για να καλύψουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες των διαδηλωτών.

Τα Μ.Α.Τ. του Υπουργείου Προστασίας!!! του πολίτη επέβαλλαν την «Απόλυτη Δημοκρατία» στους εργαζόμενους και τους διαδηλωτές που είχαν αντίρρηση στα αντιλαϊκά και άδικα μέτρα που ήθελε να επιβάλλει η κυβέρνηση.

Το συνταγματικό τους δικαίωμα «πνίγηκε» από τη χρήση χημικών ουσιών και δακρυγόνων τα οποία μπορούν να επιφέρουν μέχρι και τον θάνατο !

Τους καταγγέλλουμε και καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της απέναντι και στον Ελληνικό Λαό και όχι να είναι «φιλιππινέζα» της Τρόικας.
Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.
Είμαστε στο πλευρό του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ, καθώς και όποιου άλλου συναδέλφου στα ΜΜΕ, για οποιαδήποτε στο εξής ενέργειά τους.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: