23.7.11

Κάθε Σάββατο «Καθαρίζουμε την Ελλάδα»...


Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Alpha Bank και τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα, διοργανώνουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Από τις 4 Ιουλίου και μέχρι το τέλος Αυγούστου, κάθε Σάββατο, επί 2 μήνες, στην Αθήνα και ακόμα σε 28 πόλεις «Καθαρίζουμε την Ελλάδα».

Εκτός από... τα προγραμματισμένα σημεία καθαρισμού της εκστρατείας του ΣΚΑΪ, προτρέπουμε τους ακροατές να οργανωθούν σε ομάδες για τον καθαρισμό της περιοχής τους. Οικογένειες, συγγενείς, φίλοι, γείτονες μπορούν να οργανώσουν μικρούς τοπικούς καθαρισμούς.

Επικοινωνούν με το kathariellada.skai.gr, ή το τηλέφωνο 210-4800095, και δηλώνουν την περιοχή που θα καθαρίσουν. Ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει και θα γνωστοποιήσει τη δράση τους.

Το πρόγραμμα καθαρισμών για Ιούλιο και Αύγουστο είναι το ακόλουθο:

• 23/07 Πεντέλη – Δάσος πίσω από το Νοσοκομείο Παπαδημητρίου στα Μελίσσια
Πέλλα – Οικολογικό πάρκο στην περιοχή Κρύα Βρύση Γιαννιτσών – Ράδιο Τοξότης 96.3 FM
Ηλεία – Παραλία Κουρούτα – Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση 93.2
Ζάκυνθος – Παραλία Καλαμακίου – ΣΚΑΪ Ζακύνθου 90.2 FM

• 23/07. Στις 10 το πρωί κινήσεις πολιτών της Αθήνας σε συνεργασία με το δήμο Αθηναίων θα καθαρίσουν το χώρο ανάμεσα στο Θησείο και την Πλάκα.

• 30/07 Δήμος Αχαρνών - Βαρυμπόμπη
Καβάλα – Δασάκι των Πεντακοσίων – ALPHA ΡΑΔΙΟ 88.6
Χανιά – Χρυσή Ακτή – SKY NEWS 91.8
Κατερίνη – Παραλία Λεπτοκαρυάς – ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ 92.6

• 06/08 Λεωφόρος Σχιστού – Καθαρισμός Λεωφόρου Σχιστού
Γρεβενά – Άλσος Θεοδωρίδου – Star fm 93.3
Ρέθυμνο – Παραλία Επισκοπής – Team fm 102
Αλεξανδρούπολη – Παραλία ΕΟΤ Δυτικά της πόλης – Θράκη fm 99.8

• 20/08 Αττική – Υμηττός Βύρωνας
Ξυλόκαστρο – Δάσος και παραλία Πευκιά – Ράδιο Ηλέκτρα 98.8
Πτολεμαϊδα – Πάρκο εκτάκτων αναγκών – Ελεύθερη Ραδιοφωνία Πτολεμαϊδος 99fm
Ρόδος – Πάρκα και παραλίες πόλης – SKY FM 100.0

• 27/08 Πειραιάς – Κονώνεια Τείχη
Ξάνθη – Καθαρισμός Δέλτα Νέστου – 3ο Πρόγραμμα Ξάνθης 94.6
Σκάλα Λακωνίας / Παραλία Έλους – FLY FM 98.7
Καλαμάτα – Παραλία Καλαμάτας – Ράδιο Μεσσήνη 93.0

Ο τρίτος καθαρισμός της Αττικής γίνεται το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 10 το πρωί στο δάσος πίσω από το Νοσοκομείο Παπαδημητρίου στα Μελίσσια. Το σημείο συνάντησης είναι η είσοδος του Νοσοκομείου. Θα το καθαρίσουμε από ξερά χόρτα και σκουπίδια. Η δράση γίνεται στο πλαίσιο της αντιπυρικής προστασίας και σε συνεργασία με το δήμο Πεντέλης. Όσοι από τους εθελοντές επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μπορούν χρησιμοποιώντας το metro να κατέβουν στο σταθμό «Χαλάνδρι» και μετά, αφού επιβιβαστούν στο λεωφορείο 451Α να κατέβουν στη στάση Παπαδημητρίου στα Μελίσσια, όπου είναι και το σημείο συνάντησης της δράσης μας. Ένας άλλος τρόπος να φτάσουμε στο σημείο καθαρισμού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι να χρησιμοποιήσουμε τον ΗΣΑΠ, να κατέβουμε στο σταθμό «Μαρούσι» και από εκεί παίρνοντας το λεωφορείο 446 να φτάσουμε στο σημείο συνάντησης.

Επίσης την ίδια μέρα, στις 10 το πρωί, καθαρίζουμε το πάρκο ανάμεσα στο Θησείο και την Πλάκα, στους πρόποδες της Ακρόπολης. Η δράση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, των Atenistas, συλλόγων και τη συμμετοχή φορέων και κινήσεων πολιτών της Αθήνας. Σημείο συνάντησης το θερινό σινεμά «Θησείο» επί του πεζόδρομου της Αποστόλου Παύλου.

Την ίδια μέρα και ώρα θα γίνουν και οι καθαρισμοί σε Γιαννιτσά, Πύργο και Ζάκυνθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: