16.7.11

Νέα μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών στη Μαγνησία...



Ναρκωτικά εμπορικής αξίας 340.000 ευρώ θα έριχναν στην αγορά του Βόλου...
Νέα μεγάλη επιτυχία σήμερα της Δίωξης Ναρκωτικών στη Μαγνησία καθώς κατάφεραν να συλλάβουν τρεις Αλβανούς που θα έριχναν στην αγορά πολλές δόσεις ηρωίνης αλλά και χασίς και κοκαΐνη, που η εμπορική τους αξία σύμφωνα με τους αστυνομικούς ανέρχεται σε 340.000 ευρώ. Η σύλληψή τους αποδείχθηκε περιπετειώδης, καθώς... ένας από αυτούς κατάφερε να διαφύγει με τα χρήματα κι ένα... αυτοκίνητο και το κυνηγητό, που ακολούθησε, ήταν ανελέητο. Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μανωλάς, «ήταν μια επιχείρηση πολύ δύσκολη κι επικίνδυνη και η ψυχή μας πήγε στην κούλουρη. Από τη μια βρεθήκαμε στα Τάρταρα κι από την άλλη στον Παράδεισο».
Σύμφωνα με στοιχεία που παρέθεσε σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Μανωλάς, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι οι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 27, 29 και 31ενός ετών, διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και μάλιστα επόμενος προορισμός τους θα ήταν η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών ήλθε σε επαφή με έναν από τους Αλβανούς εμφανιζόμενος ως ενδιαφερόμενος αγοραστής. Το ραντεβού κλείστηκε για σήμερα στις 8:30 το πρωί στο Πεδίο του Άρεως, για την αγορά έξη κιλών χασίς, ενός κιλού ηρωίνης και 37 γραμμαρίων και ενενήντα γραμμαρίων κοκαΐνης, έναντι ποσού 40.000 ευρώ. Στο ραντεβού εμφανίστηκε ένας από τους Αλβανούς, ο αστυνομικός του έδωσε τα χρήματα, και μετά ο Αλβανός τον οδήγησε πεζή σε ένα άλλο σημείο σε απόσταση 500 μέτρων, όπου περίμεναν οι άλλοι δύο Αλβανοί με δύο αυτοκίνητα.
Την ώρα της παράδοσης επενέβησαν άλλοι αστυνομικοί για να τους συλλάβουν. Όμως, ο ένας από τους Αλβανούς, ο 31ενός ετών, πήρε τα χρήματα και ένα από τα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκε. Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την Ν. Αγχίαλο όπου ο Αλβανός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο κι άρχισε να τρέχει πεζός. Για λίγο οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη του, όμως η αναζήτηση συνεχίστηκε για ώρα και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν κρυμμένο σε ταράτσα εγκαταλελειμμένου σπιτιού στη Ν. Αγχίαλο. Συνελήφθη ενώ πάνω του ευτυχώς είχε και τα χρήματα της συναλλαγής.
http://volospress.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: