25.7.11

Μπλόκα στα διόδια Ελευσίνας από τους ιδιοκτήτες ταξί...


Σηκώνουν τις μπάρες των διοδίων και «ανοίγουν» τους αρχαιολογικούς χώρους οι ιδιοκτήτες ταξί κλιμακώνοντας τις αντιδράσεις τους κατά της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους.

Ανυποχώρητοι οι ιδιοκτήτες ταξί συνεχίζουν για... δεύτερη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Αιχμή του δόρατος τα διόδια της Ελευσίνας σήμερα όπου σηκώνουν τις μπάρες για την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και ανάλογα στα εκδοτήρια αρχαιολογικών χώρων, επιτρέπουν την δωρεάν είσοδο των τουριστών.

Οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν συγκέντρωση αύριο έξω από τη Βουλή, καθώς θα συνεδριάσει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Ελέγχου Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, από τα μέλη του οποίου έχει κληθεί ο υπουργός Μεταφορών Γ.Ραγκούσης, προκειμένου να ενημερώσει για τις προθέσεις του σχετικά με το άνοιγμα του επαγγέλματος.

Ο υπουργός Μεταφορών με άρθρο του, παρέμβαση στα «Νέα» σήμερα στέλνει μήνυμα εφαρμογής του νόμου.

«Τη στιγμή που η μεγάλη μάστιγα για την ελληνική οικονομία και τους πολίτες είναι η φοροδιαφυγή, το να μην ανοίξει το επάγγελμα σημαίνει ότι ρίχνουμε κι άλλο νερό στο μύλο της, στην πιο προκλητική και επιζήμια εκδοχή της: την παραοικονομία με τη σφραγίδα του ίδιου του κράτους» επισημαίνει.

«Αν το συγκεκριμένο επάγγελμα παραμείνει κλειστό, τι πετυχαίνουμε; Προστατεύουμε τα αδικαιολόγητα προνόμια των λίγων-και δεν μιλώ βέβαια για το σύνολο των ιδιοκτητών ταξί, γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι-και όχι τα δικαιώματα των πολλών» προσθέτει.
TANEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: