19.7.11

Δεν βγαίνει από τον λήθαργο η ΕΣΗΕΑ...


Οι εξελίξεις στον ΔΟΛ με τις εξαγγελίες Ψυχάρη για περικοπές κάθε μορφής δεν συγκίνησαν την ΕΣΗΕΑ οι παρατάξεις της οποίας αδυνατούν να... συμφωνήσουν για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια στην εκλογή προεδρείου με αποτέλεσμα οι ιδιοκτητες των ΜΜΕ να αλωνίζουν. Καθημερινά ανακοινώνονται μαζικές απολύσεις και μειώσεις μισθών ενώ όλο και περισσότεροι συνάδελφοι υποχρεώνονται να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις.

Η κάθε παράταξη συμφωνεί να συνεργαστεί με κάποια αλλά θέτει βέτο στην συνεργασία με κάποια άλλη και αυτό το γαιτανάκι συνεχίζεται αέναα με αποτέλεσμα η ΕΣΗΕΑ να παραμένει για πολλοστή φορά χωρίς προεδρείο και ουσιαστικά θεατής των εξελίξεων.
Αν τελικά ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας το πρόγραμμα περικοπών (και) στον ΔΟΛ όπως σχεδιάζει ο Σταύρος Ψυχάρης δε χρειάζεται να ταλαιπωρούνται στην Ακαδημίας οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων. Ας πάνε απλά να βάλουν ένα λουκέτο στην είσοδο και ας πάνε για μπάνια. Η ύπαρξη του σωματείου δεν θα έχει πλέον λόγο ύπαρξης, εκτός φυσικά από το να μαζεύονται οι συνδικαλιστές και να τσακώνονται άσκοπα επί ώρες για το ποιός είναι ο πιο δυναμικός, ο πιο τίμιος, ο λιγότερο εργοδοτικός ή διαπλεκόμενος, ο πιο καλός και ο πιο έξυπνος...
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: