28.7.11

Το εντομοκτόνο θα είναι πιο αποτελεσματικό!...


Αυτά είναι, these are! Η μαγεία των Μέσων, των εφημερίδων και της τηλεόρασης. Εκεί που καλύπταμε με δέος τις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, today στις... εκπομπές ακούγαμε για «θλιβερό κάμπινγκ», «τριτοκοσμικό σκηνικό» και τους presenters να σιχτιρίζουν για την δυσοσμία!

Ατάκες έργα τέχνης
Από τα ωραία που μας μπουμπουνίστηκαν ξεχωρίσαμε την πρόταση (για Πούλιτζερ!) του Δημήτρη Τάκη στον συνομιλητή τους αντιδήμαρχο καθαριότητας Αθηναίων για να αντιμετωπιστεί το παραεμπόριο να ρίχνεται… άκουσον άκουσον… σπρέι (!) στους μικροπωλητές που θα καταστρέφει το εμπόρευμα τους όπως σε χώρα του εξωτερικού (φαεινή ιδέα έριξε πάλι ο άτιμος!), αλλά και η περιγραφή της ρεπόρτερ του Life Σκάι που σε σύνδεση της από το Σύνταγμα έκανε λόγο για «κακογουστιά» και ξίνιζε ολάκερη!

Υ.Γ. Όσο για την Ιωάννα Μάνδρου, πάλι στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου; Εκσφενδόνισε το κορυφαίο «Όχι τριτοκοσμική εικόνα γιατί προσβάλλει τις χώρες, τεταρτοκοσμική!»… Ζωγραφίσανε όλοι τους!

Βαβέλ
Άσχετο. Αφασία το δίδυμο Ράνια Τζίμα - Γιώργος Ψάλτης του Σκάι online, της εκπομπής που αντικαθιστά το καλοκαίρι την Τσαπανίδου. Τι συμβαίνει με τους εν λόγω; Έχουν ένα θέμα με τον… συντονισμό και δεν συνεννοούνται! Για να κάνετε understood σκηνικό, ή ευχαριστούν τον ρεπόρτερ τους και οι δύο μαζί με ένα στόμα μια φωνή ή μένουν μούγκα στρούγκα μετά από το διαφημιστικό διάλλειμα και δεν παίρνει το λόγο κανείς! Αμφότερα today παραδείγματα!

Λαμπρά
Σιγουριά που σκοτώνει. «Αυτό είναι σίγουρο, θα βρεις σίγουρα δουλειά!» ξεφούρνιζαν με απιστεύτου ενθουσιασμό, χαρά και βεβαιότητα οι της νέας αστρολογικής εκπομπής του Ant1, Εβίτα Ζαχαριάδου και Τζούλη Αγοράκη, σε άνεργη τηλεθεάτρια που τις πήρε τηλέφωνο να μάθει τα μελλούμενα. Συνομιλία καραμούζα!

10 χιλιαρικάκια
Είδαν κι απόειδαν οι του Elatte με τα χαμηλά ποσοστά που δεν λένε να πάρουν κεφάλι και κινούνται σε επίπεδα αδιάφορα και χλιαρά και είπαν να κάνουν τη διαφορά. Το μπαμ! Και θα έχουν αύριο ενότητα «Play & win» μετά τις 10.00 να δώσουν λεφτά. Την είδηση εκσφενδόνισαν όλο χαρά today που φιλοξενούσαν την Καρποντίνη στο στούντιο. Ας το ρίξουμε σου λέει στο μετρητό μπας και δούμε κάνα νούμερο!
Aπο τα σημερινά "Οpinions" (enimerosi24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: