5.7.11

Κότερο και μοντέλα έκαψαν τον Δήμαρχο ...


Τα μοντέλα έκαψαν τον Δήμαρχο Ιθάκης, που συνελήφθη από το Λιμενικό όταν επιχέιρησε να αποπλέυσει με κατασχεμένο κότερο από το νησί για το Κατάκολο και να παραλάβει τα 30 καυτά κορίτσια για φωτογράφηση!

Η υπόθεση έχει... προκαλέσει σάλο στην Ιθάκη, καθώς ο δήμαρχος Γιάννης Κασιανός φέρεται να έχει εκλεγεί παρά τις εκκρεμότητες που έχει με τη δικαιοσύνη, ενώ το 1995 είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όταν μία Βραζιλιάνα φίλη του την οποία περίμενε εκεί, πιάστηκε στο αεροδρόμιο με κοκαΐνη κρυμμένη στα παπούτσια της.

Η νέα περιπέτεια του δημάρχου ξεκίνησε όταν ο Γιάννης Κασιανός επιχείρησε να αποπλεύσει με το πολυτελές σκάφος του το οποίο έχει κατασχεθεί από το ΣΔΟΕ για περιπτώσεις υπεξαιρέσεων και χρέη προς το Δημόσιο, προκειμένου να πάει στο Κατάκολο και να παραλάβει 30 μοντέλα που θα φωτογραφίζονταν στην Ιθάκη για τον διαγωνισμό ομορφιάς "Μις Τουρισμός".

Όμως το Λιμενικό ειδοποιήθηκε έγκαιρα και απαγόρευσε τον απόπλου του κότερου, συλαμβάνοντας τον Δήμαρχο, ο οποίος οδηγήθηκε και τέθηκε υπό κράτηση στο Λιμεναρχείο.
metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: