25.7.11

Πέθανε μόνη της στο κρεβάτι...


Τουλάχιστον έξι ώρες ήταν νεκρή η Amy Winehouse στο κρεβάτι της προτού την ανακαλύψει ο σωματοφύλακάς της, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η 27χρονη τραγουδίστρια γύρω στις... 10 το πρωί είπε στους άνδρες της ασφάλειάς της ότι αισθάνεται πολύ κουρασμένη. Γύρω στις 4 το απόγευμα κι ενώ η Amy δεν είχε ξυπνήσει ακόμη, ανήσυχος ο σωματοφύλακάς της Andrew Morris ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρά της για να δει πώς είναι. Όταν την πλησίασε είδε πως δεν ανέπνεε. Αμέσως κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και οι νοσηλευτές που έφθασαν απλώς διέγνωσαν τον θάνατό της.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών και οι αιτίες θανάτου της ακόμη ερευνώνται.

Η οικογένειά της σχολίασε τις φήμες ότι το προηγούμενο βράδυ η Amy είχε αγοράσει κοκαΐνη, κεταμίνη, έκσταση και άλλες ναρκωτικές ουσίες ως «ανοησίες». Μάλιστα, το προηγούμενο βράδυ ο γιατρός της είχει επισκεφθεί τη νεαρή τραγουδίστρια και κατά την ιατρική εξέταση την είχε βρει σε καλή κατάσταση. Τον τελευταίο καιρό η υγεία της είχε κλονιστεί ιδιαίτερα, καθώς προσπαθούσε να καταπολεμήσει την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά και το ποτό.
Όπως λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός της, ο χωρισμός της από τον σύντροφό της Reg Traviss της στοίχισε, καθώς εκείνος δεν μπόρεσε άλλο να ανέχεται τις εξαρτήσεις της. Πάντως, όπως ανέφεραν και ο γιατρός και οι φίλοι της, την Παρασκευή ήταν σε καλή διάθεση, ενώ αναστάτωσε και τη γειτονιά παίζοντας δυνατά τα ντραμς της, αναγκάζοντας τους γείτονες να της ζητήσουν να χαμηλώσει την ένταση.

Μετά την ακύρωση των συναυλιών της λόγω της κακής απόδοσής της, βρέθηκε λιπόθυμη σε στενό του Λονδίνου και διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου. Τα νεύρα της είχαν κλονιστεί, ενώ συχνά ήταν τα τσεκ απ που υφίστατο για να διαπιστωθεί η κρισιμότητα της κατάστασής της.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: