12.7.11

«Αγανακτισμένοι» στον Μπόμπολα...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα, Τρίτη 12 Ιουλίου στις 5.00 στον Πήγασο διοργανώνει η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους απολυμένους στον Τύπο.

Όπως τονίζεται σε... ανακοίνωση της Διακλαδικής Πρωτοβουλίας ΜΜΕ «απολύσεις και μειώσεις στους μισθούς όλων των εργαζόμενων του ομίλου του Μπόμπολα είναι το μέλλον που ετοιμάζουν και γι’ αυτό και η εργοδοσία προσπαθεί να ξεμπερδέψει fast track με τις «ενοχλητικές φωνές» που αντιστέκονται στα σχέδια της. Γιατί οι ατομικές συμβάσεις είναι κεντρική επιλογή του μνημονίου της χρεοκοπίας με τα ΜΜΕ να φιλοδοξούν να παίξουν το ρόλο του πολιορκητικού κριού.

Η ΕΣΗΕΑ και τα υπόλοιπα σωματεία του Τύπου πρέπει να δείξουν αποφασιστικότητα, να πάρουν πρωτοβουλίες , να κηρύξουν απεργιακές κινητοποιήσεις με χαρακτηριστικά αγώνα διαρκείας, ξεκινώντας από τα πογκρόμ στον Πήγασο. Για να μπει “stop” στην τραμπουκική συμπεριφορά της εργοδοσίας βάζοντας φρένο και στα δυο μέτωπα που ανοίγει: τις μαζικές περικοπές «αγκαζέ» με τις εκδικητικές, συνδικαλιστικές εκδιώξεις-απολύσεις από το χώρο εργασίας».
newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: