14.7.11

Από τα τανκς, στον...Φύρερ...


Τις τελευταίες ημέρες ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης δεχόταν πολλά ηλεκτρονικά μήνυματα «Αγανακτισμένων» πολιτών που ασκούσαν σφοδρή κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης, στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, αλλά και... στην συμπεριφορά του ιδίου του κ. Πάγκαλου...

Αποτέλεσμα, ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος να πάρει την απόφαση και να απαντήσει με μια επιστολή σε όλα αυτά τα επικριτικά e mail, θεωρώντας πως πίσω κρύβεται ένας αποστολέας - υποκινητής, όμως το περιεχόμενο της έδωσε νέα τροφή για σχόλια, αφού δεν απέφυγε τους... χαρακτηρισμούς.

Έτσι, ο αντιπρόεδρος κατηγορεί τον αποστολέα των e mails μεταξύ άλλων ότι δεν σέβεται την δημοκρατία και κρύβει μέσα του έναν «μικρό Φύρερ».

Υποστηρίζει δε, πως αν δεν υπήρχε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα η Ελλάδα θα γινόταν αποικία ή θα θύμιζε τη Βόρεια Κορέα. Σημείωσε ακόμη πως πολλοί Ελλήνες δεν θα είχαν κρέας, καφέ, ακόμη και ψωμί να φάνε αν η χώρα πτώχευε και επέστρεφε στη δραχμή.

Τέλος, ο Θόδωρος Πάγκαλος αρνήθηκε πως υπήρξε υπερβολική χρήση βίας απο την πλευρά της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας και υποστήριξε πως: «Τα επεισόδια δεν θα είχαν συμβεί, αν κάποιοι δεν προσπαθούσαν να καταλάβουν το κοινοβούλιο».


Διαβάστε εδώ το e-email και την απάντηση του Θεόδωρου Πάγκαλου...
metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: