21.7.11

Πολιτικές αναταράξεις στο εσωτερικό του ΠαΣοΚ...


Πολιτικές αναταράξεις στο εσωτερικό του ΠαΣοΚ, προκαλεί το θέμα των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί, οι οποίοι αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

19 Βουλευτές του ΠαΣοΚ οι... Τ. Αντωνίου, Ν. Σαλαγιάννης, Ν. Αλευράς, Χ. Αράπογλου, Κ. Καρτάλης, Σ. Γιαννακά, Θ. Ρομπόπουλος, Γ. Βούρος, Λ. Γρηγοράκος, Ο. Κωνσταντινόπουλος, Μ. Τζελέπης, Σ. Μερεντίτη, Β. Γερανίδης, Δ. Λιντζέρης, Δ. Καρύδης, Εύα Καϊλή, Β. Γιουματζίδης, Ο. Ρεντάρη, Μ. Κατρίνης, ζητούν ζητούν την άμεση σύγκληση του διευρυμένου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Μεταφορών του ΠαΣοΚ, με τη συμμετοχή του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση, προκειμένου, να ενημερωθούν για τον προγραμματισμό και τις προθέσεις του αρμόδιου υπουργείου σχετικά με το θέμα των ταξί.

Οι βουλευτές με σχετική τους επιστολή προς τον Γραμματέα της Κ.Ο του ΠαΣοΚ, αναφέρουν ότι «όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, η ελληνική οικονομία, ο τουριστικός κλάδος και η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό δέχονται αυτή τη στιγμή ένα πολύ σοβαρό πλήγμα με απρόβλεπτες συνέπειες».

Κύκλοι της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠαΣοΚ σχολιάζοντας την επιστολή των βουλευτών ανέφεραν ότι από χθες το βράδυ είναι γνωστό ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ του εισηγητή του ΚΤΕ κ. Αμοιρίδη, του Γραμματέα της Κ.Ο. Βασίλη Έξαρχου και του Υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση για να συγκληθεί η ΚΤΕ Μεταφορών την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να ενημερώσει ο Υπουργός για τα κλειστά επαγγέλματα αλλά και για το θέμα των ταξί. Οι ίδιοι κύκλοι άφηναν να εννοηθεί ότι η κίνηση των βουλευτών έγινε για λόγους εντυπωσιασμού αφού αν όχι όλοι, κάποιοι γνώριζαν για την συνεδρίαση της ερχόμενης εβδομάδας.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Β. Κεγκέρογλου κάλεσε το υπουργείο Μεταφορών να δημοσιοποιήσει το νομοσχέδιο, ώστε να τοποθετηθούν όλοι, πολιτικοί και πολίτες.

«Η άναρχη απελευθέρωση που πηγάζει από τη νεοφιλελεύθερη αντίληψη ότι η αυτορρύθμιση της αγοράς λύνει όλα τα προβλήματα, δεν μπορεί να διασφαλίσει το δημόσιο συμφέρον» ανέφερε ο βουλευτής.
trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: