15.7.11

Υπέγραψε για έναν χρόνο στο Θρύλο ο Γέστε!...


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Φραν Γέστε υπέγραψε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας (δείτε βίντεο)!

Η μικρή διαφορά που υπήρξε στο... οικονομικό κομμάτι τις υπόθεσης καλύφθηκε και ο Βάσκος επιθετικός επιστρέφει στα σαλόνια του Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και φιλοδοξεί να γράψει άλλο ένα χρυσό κεφάλαιο στην καριέρα του!

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει στις τάξεις του έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή και με ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα ετοιμάζεται για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφήνοντας παράλληλα τους υπόλοιπους να…ψάχνονται!

Ο Γέστε υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και Την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα, Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δε θα συναντήσει την αποστολή στο Ζέεφελντ, αλλά στην Ολλανδία, εκεί όπου θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, υπό της οδηγίες του γνώριμου του, Ερνέστο Βαλβέρδε!

Το ύψος της συμφωνίας έφτασε το ένα εκατομμύριο ευρώ και έτσι, ένα περσινό “φλέρτ” κατέληξε σε συμφωνία, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμούσε από πέρυσι να φέρει τον Γέστε στην ομάδας, αλλά στο διάστημα που μεσολάβησε για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, ο Γέστε πήγε εν τέλει στο Ντουμπάι και έτσι η μεταγραφή δεν έγινε.

Όλα αυτά μέχρι φέτος, για να φορέσει τελικά τα ερυθρόλευκα ο παικταράς από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και να καταπλήξει τους πάντες με το “φαρμακερό”, για τους αντιπάλους, αριστερό του πόδι!
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: