2.7.11

«Με πλήγωσε και με απογοήτευσε ο Καραμανλής» ...


Την άποψη ότι ο Κώστας Καραμανλής θα έπρεπε ως καπετάνιος του πλοίου να αναλάβει την πρωτοβουλία και να κινήσει τις διαδικασίες για προανακριτική επιτροπή στην υπόθεση του Βατοπεδίου εκθέτει σε συνέντευξή της στη... Real News η συμβολαιογράφος και πρώην σύζυγος του Γιώργου Βουλγαράκη Κατερίνα Πελέκη.


Η ΝΔ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σχετικά με την υπόθεση Βατοπεδίου και τον εν διαστάσει πλέον συζύγό της, Γιώργο Βουλγαράκη, αναφέρει σε χαρακτηριστικά η Κ. Πελέκη


Για τον Γιώργο Βουλγαράκη λεει ότι ήταν ένα από τα λίγα στελέχη που επί 25 χρόνια στήριξε τη ΝΔ σε καλές και κακές στιγμές, “και είχε αναλάβει πολλές φορές το κόστος της στήριξης αυτής”. “Δυστυχώς η ΝΔ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αναβλητικότητα αποφάσεων, ρουφιανές μόνιμες εκ των έσω, αστάθεια επιλογών την οδήγησαν να ακυρώσει τα βασικά της στελέχη” αναφέρει.

Ερωτηθείσα για την περιβόητη δήλωση περί “παντελονιών” η κ. Πελέκη διευκρινίζει: “Όταν οι υπουργοί που υπέγραψαν τις κοινές αποφάσεις δεν παραδέχτηκαν από την πρώτη στιγμή την υπογραφή τους, όταν ο πρωθυπουργός έδειχνε αναβλητικός στο να πάρει μία απόφαση και να κάνει μία απλή δήλωση, όταν ορισμένοι κατηγορούμενοι, αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, έριχναν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον, πώς να μη μιλάω για παντελόνια;”.

Για τον πρώην πρωθυπουργό λέει συγκεκριμένα: “Πάντα τον συμπαθούσα και τον θεωρούσα βασικά άνθρωπο με λόγο τιμής και ευαισθησίες. Η αλήθεια είναι οτι με απογοήτευσε και με πλήγωσε. Δεν έχω μιλήσει μαζί του από τότε που ξέσπασε ο θόρυβος για το Βατοπέδι. Θα ήθελα να μιλήσει κάποτε στους ψηφοφόρους της ΝΔ και στους ανθρώπους που τον πίστεψαν και τον στήριξαν και να εξηγήσει γιατί επέτρεψε να ακυρωθεί με τέτοιο τρόπο το έργο του και όλη η θητεία του”.
metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: