18.7.11

Τρώγοντας με τη Χίλαρι...


Τι φάγανε στο Μέγαρο Μαξίμου δεν μάθαμε. Μάθαμε όμως ποιοι ακριβώς παρακάθησαν στο γεύμα που παρέθεσε στη Χίλαρι Κλίντον ο Γιώργος Παπανδρέου.

Από ελληνικής πλευράς οι... υπουργοί Εξωτερικών και Επικρατείας Στ. Λαμπρινίδης και Ηλ. Μόσιαλος, ο γ.γ. του ΥΠΕΞ, πρέσβης Ι. Ζέπος, ο πρεσβευτής της Ελλάδας στις ΗΠΑ Β. Κασκαρέλης, ο διευθυντής του γραφείου του ΥΠΕΞ, πρέσβης Χ. Παναγόπουλος, ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, πρέσβης Δ. Παρασκευόπουλος, η διευθύντρια της αρμόδιας διεύθυνσης του ΥΠΕΞ, Χρ. Αλειφέρη και ο σύμβουλος του κ. Παπανδρέου, Ν. Ζιώγας.

Από την αμερικανική πλευρά παρακάθησαν ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Ντάνιελ Σμιθ, ο Φ. Γκόρντον, υπεύθυνος για τις ευρωασιατικές και ευρωπαϊκές σχέσεις, ο Ρ. Χόρματς, βοηθός γραμματέας για οικονομικές, ενεργειακές και αγροτικές σχέσεις, ο Ρ. Μόρνινγκσταρ, ειδικός διπλωμάτης για την ευρωασιατική ενέργεια, ο Φ. Ρέινς, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, η Ελίζαμπεθ Σέργουντ Ράνταλ, διευθύντρια ευρωπαϊκών σχέσεων, και ο Τζ. Σάλιβαν, διευθυντής πολιτικής και σχεδιασμού.

Η σύνθεση και μόνο επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν το 90% της συζήτησης να κινήθηκε γύρω από την οικονομία.
Α.Ε.Μ. (Πολιτικά Παρασκήνια, Ελευθεροτυπία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: