22.7.11

Παρουσιάστηκε ο Γέστε – Ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ακόμα μεταγραφής...


Ολοκληρώθηκε η επίσημη παρουσίαση του Φρανθίσκο Γέστε, που θα φορεί το νούμερο 33.
Ανοικτό το ένδεχόμενο ακόμα μίας μεταγραφής από τον Ολυμπιακό άφησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσίαση του Βάσκου ποδοσφαιριστή.

Αφού αρχικά καλωσόρισε τον... νεοαποκτηθέντα παίκτη είπε:

«Θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και θα αποφασίσουμε ανάλογα», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μίας ακόμα μεταγραφής.

Άλλωστε είναι γνωστή η αγαστή σχέση και η συνεργασία που έχει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το θέμα της απόκτησης, κυρίως ενός, αμυντικού χαφ από τον Ολυμπιακό είναι πάντα ανοικτό.

Ο ίδιος ο Γέστε τόνισε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τον πρόεδρο, τους δημοσιογράφους, τον κόσμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα προσπαθήσω να δουλέψω πολύ για να δικαιώσω τις προσδοκίες.

Η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο. Η παραμονή του πέρσι δεν ήταν πολύ ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος».

Ο Βάσκος παιχταράς ανήκει κι επίσημα πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα στην προσπάθειά της να πετύχει τους στόχους της, αφού ένας παίκτης με παραπάνω από 300 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχει να προσφέρει θετικά πράγματα.

Η εμπειρία του λοιπόν από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του Θρύλου.

Λεπτό προς λεπτό η παρουσίαση του Γέστε….

Πριν από λίγο, γύρω στις 13.50, ήρθε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει αλλά από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ξεκινήσει η παρουσίαση του Φραν Γέστε.

Αυτήν την στιγμή, 14.17, μπήκε στην αίθουσα ο Βαγγέλης Μαρινάκης οπότε ξεκινάει η παρουσίαση…

Στην αίθουσα βρίσκεται και ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιάννης Βρέντζος.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: